Čo sa deje v druhom trimestri tehotenstva?
verulka tema je na svete tak napis nieco ty mas s tym skusenosti 😵
monti no...som si kupila parizsky salat a ze ho idem zjest...a som zjedla polku a sa mi zdal nejaky cudny tak som kukla a je tam spotreba do 4.4..heh ta dufam ze mi nejak neposkodi
joj a mne tu ukazalo ze ste nic nenapisali a ze posledna sprava bola od didi a tak som sa opakovala tak si to nevsimajte. hmmm no didi hadam sa nic nestane. ja si idem dat asi melon
ja viem ze nie si didusa ale mne ukazalo poslednu spravu co pisala dida tebe o 16:10
monti snad hej..a mozno nic...nie?zjedla som len polku...to salmonelu nedostanem nie? 😅
hm ja dobre bola som na tom cviceni a uplne ze mi je super. isla som tam s tym ze ma akosi bolelo brucho a teraz pohodicka. nooo som zvedava ci si ta zajtra nechaju.potom mi daj vediet aj ked sa drobec narodi hm?
monti no to mas jasnee hehe ale ber tak ze kazdy to inak preziva
ja mozem horsie a ty lepsie..ale opisem 😀
monti to vies ze dopodrobna...heh mi je tak zvlastne..dufam ze nie od salatu 😀 hehe ale niee aj maly sa nejak hemzii
hm no tak to bude hnacka. myslim. no dobre moja na dnes uz musim ist budem mat doucko. tak ahoj a drz sa a ozvi sa keby nieco
didi to fakt?ta super...a teraz co...u nas to bude problem lebo moj muz nemal este

ahojte ako sa mate? ja som dnes bola cvicit s heppu,bolo super. 🙂