Čo sa deje v druhom trimestri tehotenstva?
verulka tema je na svete tak napis nieco ty mas s tym skusenosti 😵
ja to asi 2dcl vody s cukrom,toho cukru je strasne moc ale da sa to ja som to zvladla na 2X 😵
mna objednali aj na krv.. ja mam panicky strach z krvi.. malo by to byt posledny krat pocac tehu..
Zmrzka...dakujem.Vacsinu veci som kupila cez mimibazar,alebo potom na nieco som narazila aj v HM. 🙂
caute baby neviete ako je so sandri?
inac baby mozno som nechapava alebo co ale je to tvrdnutie spojene s pohybom babätka? alebo je to nieco ine, co sa len nejak podobne prejavuje akurat ze je to mimo normy? 😕 teraz som trocha zmätena lebo ste tu pisali ze pokial to nie je castejsie ako 10 krat za den tak je to v poho, to znamena ze pokial by som babo citila presunut sa viackrat za den tak ze mi na tom mieste kam sa presunie stvrdne brusko, je to alarmujuce? 😕 sice sa mi to nestalo, lebo za cele tehu som to tvrde brusko citila tak 4 krat ale aj tak ma to zaujima 😕
Weroni...tvrdnutie to je proste ze na chvilku nemas brusko pekne makke,ale Ti stvrdne ako kamen a potom sa uvolni.
lucka celkom fajne malinka rastie ako z vody kazdy den kopka takze super
len to tvrdnutie brucha ma trochu hneva chodim kazdy tyzden na kontrolu no aspon sme pod dohladom
a co vy ako rastiete?
Loss...to tvrdnutie je asi teraz uz normalne...ja som ho mala cez vikend,ale vcera doky skontroloval krcok a je ok.
Dnes si musim zaklopat,ziadne tvrdnutie tak dufam,ze to tak aj ostane!
Weroni...ano,to nema s pohybom nic spolocne.Proste Ti stvrdne a Ty to nevies ovplyvnit. ☹
ahojte maminkY ako sa dnes mate ja fajn aj drobcek konecne mam tri dni dovolenku takze super...
Pohodové dopoledne všem těhulkám 🙂 tak jako se dnes máte? My ok, Kubi kolem páté zkoušel každý koutek bruška 😅 , tak jsem si to vychutnávala 😵 , pak Peťa do roboty 😔 a teď dovařujem oběd a uklízíme 🙂 nevíte něco o sandrike?
Sandrika pisala,ze dnes by ju to mali zasivat...takze asi ale tyzden pobudne v nemocnici. ☹
miriamka tak dik uz som v tom jasna 😢 😝
baby neviem ani ja co je so sandri, dufam ze je vsetko ok... skoda ze nema laptop so sebou 😀
Aojte holki...
Prave som dorazila z nemocnice..som si polezala.V nedelu ma zobrala sanitka.Mala som nehorazne krce...ani vstat som nemohla.Potom som mala trosku unik vody ale nie krv.Urobili mi vsetky testy co sa da...vsetko vyzera ok,mam lezt a na kontrolu casto.Idem si lahnut,som umorena.
Ako vy?Nikto nevie ako sandrika?Dufam,ze vsetko ok 🙂
Pupicek...a z coho si mala take silne krce a unik vody?Aj Ti dali nejake lieky teraz,ci len mas oddychovat?
Ach jo...tusim cim viac sa blizime v cielu,tym vacsie problemy mame ☹
miriamka urcite to zvladneme ved uz to nie je tak daleko cielova rovinka sa blizi 🙂

Dnes som sa mala objednat...ale neviem sa tam dovolat takze uvidim na kedy ma objednaju.