Čo sa deje v druhom trimestri tehotenstva?
Verulka tema je na svete tak napis nieco ty mas s tym skusenosti x-)

•
6. feb 2008ahojte tak ako sa dnes mate,zase tu nik nie je? |-|
0
danka86: Čo ešte robíš v druhom trimestri, šup do tretieho, tam je smutno 😃
loss: aj ty šup do tretieho :-N
loss: aj ty šup do tretieho :-N
Ahojte...no ja snazim odpisat asi hodinu...co mi nefunguje internet.Babu chripka nemala skodit....aspon teraz v tych mesiacoch...pravdaze sa musis s nou pobyt a zlikvidovat vsetky zle bacili vitaminikmi. 😃 .Skoro sa vyliec a davaj si pozor na choroby!
Ja tiez som niaka dina dnes...aj som opar chytila.... :-|
Ajka a si skusala cibulku s cukrom.. na ten kasel? 😉
Ja tiez som niaka dina dnes...aj som opar chytila.... :-|
Ajka a si skusala cibulku s cukrom.. na ten kasel? 😉
Ahojte holčičky, trošku jsem poležela- Dani dovoli 😉 l- uplatila jsem ho DVD pohádkou :-p - poumývala nádobí a kúrim, bo mi je jakosi zima =-)
na opar nevím, já ho nechám vždycky vyklubat aj zahojit..i když to dost bolí :-S
kašel je lepší- pupicek- cibulka s medom zaberá, ale je mi teraz z toho dost "blivno" takže radši homeopatický sirup Stodal a je to už lepší jak ráno :-x
chřipka by neměla malinkým ublížit, jen nesmíš mít horečky delší dobu... x-)
no zas to vypnu, odpo mi to taky stávkovalo a nechtělo mně to pustit na "koníka" 😕 :-N
mějte fajn a pohodu se svými milovanými aj maličkými x-) x-) x-)
na opar nevím, já ho nechám vždycky vyklubat aj zahojit..i když to dost bolí :-S
kašel je lepší- pupicek- cibulka s medom zaberá, ale je mi teraz z toho dost "blivno" takže radši homeopatický sirup Stodal a je to už lepší jak ráno :-x
chřipka by neměla malinkým ublížit, jen nesmíš mít horečky delší dobu... x-)
no zas to vypnu, odpo mi to taky stávkovalo a nechtělo mně to pustit na "koníka" 😕 :-N
mějte fajn a pohodu se svými milovanými aj maličkými x-) x-) x-)
Začni písať odpoveď...

Odošli