Čo Vám nepovedal doktor?
Baby čo myslíte??? Doktor nepovedal vraj zdravie je najdôležitejšie, to snáď každý chceme ale tá zvedavosť tam je... 🫣

Fuj, ty si buduca matka? Chuda dieta...nejaka asocialka s takym vyjadrovanim
Nahlásené! 😡
Asi to mas dobre popletene, ked ti toto pride slusne...
Nahodou ja pekne vidím hlavičku aj telíčko .. akurát je bábätko otočené chrbátikom v tejto polohe pohlavie nieje vidieť . Ktorý si týžden?
@anonymka10 dievcatko
Boze ale ste sproste niektore... Ako mozte napisat na dieta ze vyzera ako votrelec alebo ine privlastky.. ziadne dieta nevyzera ako votrelec a robit si este srandu z autorky a ze ma hentaku fotku. No a co? Inu nema, dostala tuto a chcela sa opytat. Dieta nie je na svete a uz ma take nechutne oslovenia. Nie ste o nic lepsie v spravani ako spominane asocialky

Ja ti prajem nech je babo zdrave a šťastné ake nehnevaj sa, to fakt vyzerá ako votrelec z tej fotky a usmiata tvar hore 😂 Doktora by som som sa opýtala, či sa extra snažil o najdebilnejsi záber 😏
Ti garantujem, ze takú foto len tak niekto nemá. Hlavne to ber s humorom a objektívne. Ved sa realne pozri na tu fotku. Tam vidno fakt figu borovu, nie to ešte pohlavie!
Chod k inému dr a skus sa opýtať. Náš sa schovávať tak
er do 7 mesiaca. Keď mi dr povedal, že chlapec, hovorím vážne?? Ja som bola presvedčená ze bude dievca! To si mala vidieť tu prednášku 😂 Hlavne ze babo je zdravé, čo sa vám nepáči a bla bla. Nie nepáči, len som fakt celý čas myslela ze bude baba a nie. Je to sikulak chlapec a je to super. Ake vravím, chod k inému dr q nech pozrie. Niektoré deti sú fakt dlho otočené tak, ze dlllho nevidno pohlavie.