icon

Čo Vám nepovedal doktor?

31. aug 2024

Baby čo myslíte??? Doktor nepovedal vraj zdravie je najdôležitejšie, to snáď každý chceme ale tá zvedavosť tam je... 🫣

Čo Vám nepovedal doktor?
Strana
z2
svetlonos
31. aug 2024

Ja ti prajem nech je babo zdrave a šťastné ake nehnevaj sa, to fakt vyzerá ako votrelec z tej fotky a usmiata tvar hore 😂 Doktora by som som sa opýtala, či sa extra snažil o najdebilnejsi záber 😏
Ti garantujem, ze takú foto len tak niekto nemá. Hlavne to ber s humorom a objektívne. Ved sa realne pozri na tu fotku. Tam vidno fakt figu borovu, nie to ešte pohlavie!
Chod k inému dr a skus sa opýtať. Náš sa schovávať tak
er do 7 mesiaca. Keď mi dr povedal, že chlapec, hovorím vážne?? Ja som bola presvedčená ze bude dievca! To si mala vidieť tu prednášku 😂 Hlavne ze babo je zdravé, čo sa vám nepáči a bla bla. Nie nepáči, len som fakt celý čas myslela ze bude baba a nie. Je to sikulak chlapec a je to super. Ake vravím, chod k inému dr q nech pozrie. Niektoré deti sú fakt dlho otočené tak, ze dlllho nevidno pohlavie.

kendra73
31. aug 2024

@svetlonos ja mam Saw

svetlonos
31. aug 2024

@kendra73
tiež bomboba fotka 😃

autor
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
31. aug 2024

Fuj, ty si buduca matka? Chuda dieta...nejaka asocialka s takym vyjadrovanim

h2
31. aug 2024

Nahlásené! 😡

ns994
31. aug 2024

Asi to mas dobre popletene, ked ti toto pride slusne...

kristina0909
31. aug 2024

Nahodou ja pekne vidím hlavičku aj telíčko .. akurát je bábätko otočené chrbátikom v tejto polohe pohlavie nieje vidieť . Ktorý si týžden?

anonymka10
2. sep 2024

Ahojte dievčatá, len tak zo zvedavosti…čo si myslite, čo to bude? 😊

kendra73
2. sep 2024

@anonymka10 dievcatko

lenik98
4. sep 2024

Boze ale ste sproste niektore... Ako mozte napisat na dieta ze vyzera ako votrelec alebo ine privlastky.. ziadne dieta nevyzera ako votrelec a robit si este srandu z autorky a ze ma hentaku fotku. No a co? Inu nema, dostala tuto a chcela sa opytat. Dieta nie je na svete a uz ma take nechutne oslovenia. Nie ste o nic lepsie v spravani ako spominane asocialky

lienka.7
4. sep 2024

@autorka akoze prepac, ale ta fotka je ako z hororu🤦‍♀️

Strana
z2