Dá sa pomýliť v pohlaví v 16. týždni tehotenstva?
Ahojte baby viem že takýchto tém je tu veľa no skúsim aj ja. Dnes mi doktor povedal že na 80% čakám dievčatko pretože nevidel žiadny “pipik” ani guľky. O mesiac idem ku grochalovi do Martina zaujima či by to teoreticky mohol byt ešte chlapec alebo sa môžem tesit na druhu dievku. Zaujímajú ma vaše reálne skúsenosti, ďakujem 🤭
@anonym_autor mne moj dr. na 80% povedal v 13+4, ze dievca a bolo to tak. Ale nemusi to byt u Teba, zavisi od sona a jeho skusenosti.
@anonym_autor samozrejme stat sa moze, mne moj doktor pri prvej dcerke povedal, ze bude chlapec, a neskor okolo 22-23tt uz si presne nepamatam, ze dievca 😀 pri druhej dcerke iny doktor v 12tt, ze to vidi na dievca, lebo tam nevidi "nic trcat" a mal pravdu 😀
jasne ze stat sa moze, avsak tesit sa mozes aj tak. kamoska mala povedane ze je to dievca nakupili vsetko na dievca a bol to chlapec, zistili az pri porode...
Mne moja lekárka povedala v 20tt, že to bude dievča. V 21tt som potom bola na ten špeci ultrazvuk nejaký a potvrdil mi chlapca. A je to chlapec, už 15 ročný 🙂
Dá sa pomylit 😀 v 16tt bol chlapec, jasne viditelny pipik a v 21tt na morfo dievca 😁
uplne v pohode sa da pomylit, pokial nie je geneticky test, tak nic nie je na 100%

@anonym_autor zasa téma o ničom. Ak doktor nevidel tak nevidel. Nikto ti to tu nepotvrdí ani nevyvráti. Kým nebudeš mať ďalšie vyšetrenie je možné všetko.