icon

Dá sa určiť pohlavie podľa priberania?

zuzanka999
22. jan 2013

Hovorí sa, že ak žena priberie veľa a hlavne do bokov tak čaká dievčatko no a ak priberie menej a hlavne do bruška tak čaká chlapčeka... Aký máte na to názor??? Môže byť na tom trocha pravdy, alebo sú to len babské rečičky.. 😀 Ja som teraz v 17-tom týždni a pribrala som len 1 kg, i prato mi všetci tvrdia že to bude chlapček..

zlatanka
22. jan 2013

@zuzanka999 ja som pribrala uz skoro 30kg najksor do celeho tela brusko moc nie a teraz mi rastie brusko do predu a cakame chlapceka tak asi nie 🙂

mita9
22. jan 2013

oooooooch boze........nie neda sa urcit pohlavie podla priberania..........urcit pohlavie sa da bud z krvi alebo zo sona

angua27
22. jan 2013

sú to podľa mňa babské reči. ja som pribrala 27kg a mám chlapca.

limoncino
22. jan 2013

prvé tehotenstvo, plus 30 kg 😅 😅 😅 chlapec, druhé tehotenstvo plus 25 😅 😅 dievča. Hovorí sa aj, že ak žena často vracia, tak bude mať dievčatko, ak oškaredie, dievčatko, ja som nevracala ani pri jednom, škaredá som bola pri oboch a mám párik, takže pre mňa to sú babské reči 😉

zivika
22. jan 2013

@zuzanka999 pri prvom som do 21tt nepribrala nic a mame chlapca a teraz mam navyse uz 9kg a opat chlapec 😀 a pri prvom som pribrala cela a teraz mam vsetko len na bruchu 🙂 ja teda poveram absolutne nevriiim 😀

zuzanka999
autor
22. jan 2013

@mita9 i ja si to myslím 😀

lucka_or
22. jan 2013

no ja tomu tiez neverim, ale nahodou to na mna sedelo. Pribrala som iba na brusku a dokopy len 10 kg, no a mam chlapceka:o)

ichbinich
22. jan 2013

No a este z cajovych listkov a mozno aj z usadeniny kavy 😀 A este, ci si mala pri sexe ponozky alebo nie 😉
Nie, a ked budes mat dost odpovedi, tak ti vyjde 50-50. U niekoho to nahodou sedelo, a u niekoho nie.

K teorii oskaredenia: pri synovi som vyzerala horsie ako v puberte, teraz pri dcere mam skor suchu plet...
K teorii priberania: zatial rovnako.
K teorii gulateho vs. spicateho brucha: rovnake
...
Moja svagrina pocas celeho tehu dokonca schudla!!! A ma zdrave dievcatko...

... takto mozem pokracovat, mam? 😉 😀

adrioska
22. jan 2013

@zuzanka999 Pri syncekovi som pribrala len 9 kil a vsetky som nechala v porodnici, pri dcerke 16 kil (co bolo pre mna dost 😀 ) a isli tazsie dolu, ale vdaka kojeniu uz zisli, takze takto u mna, ale brusko som mala rovnake aj pri dcere aj pri synovi... 😉

tadaminka
22. jan 2013

@zuzanka999 ja som pri synovi pribrala 30kg 😕 kamoska zas pri svojom synovi v 20tt mala o 4 kg menej ako na zaciatku tehu....takze tak 😀

fiffinkaa
22. jan 2013

ja som pri oboch chlapcov pribrala len do bruška po 10 kg

monikajaco
22. jan 2013

ja som pri prvej dcere pribrala 27 kg uplne vsade a teraz cakame druhu a 11kg len do brucha ... takze nemyslim ....

wiki20
22. jan 2013

chlapček - pribrala som 13kg a tiež len do bruška

nicky07
22. jan 2013

ja som pri dievcati pribrala 30kg a všetko bolo na bokoch a zadku. Chlapci - prvý 12kg brusko vpredu a druhý 11kg a tiež bruško vpredu. ja som počula že keď sa pozrieš na maminku zozadu a vidieť že je tehotna tak je dievčatko ked nevidieť teda že ma zachovane aspon ake take ženske krivky tak je chlapček. pri všetkých troch tehotenstvach pasovalo. mne pasovala aj teoria s ponožkami - ked su tak je chlapec (fakt sa to potvrdilo :D ) a ešte sa mi potvrdila aj teoria že ked sa o babo snažite každý den tak je prevaha XX spermii a teda je dievčatko a ked je snaha menej ako raz za 72 hod tak prevladaju XY a teda je chlapec. aj to vyslo... :D

luciferix
22. jan 2013

dve baby a islo to do zadku a bokov 😉

kkl82
22. jan 2013

priberanie zalezi od mamicky a jej zivotospravy a nie od pohlavia dietata 😉

ivanka85
6. feb 2013

podla mna priberanie zavisi aj od toho, ako si priberala, ked si nebola tehu, ja vzdy ked som priberala tak do bokov a zadku, pri prvom tehu mi brusko slo dopredu, nemozem povedat ze by som pribrala vela, ale bolo to aj na zadku a bokoch, pred porodom som mala +10kg a teraz uvidime, stale je viac do spicata, ale pohlavie nam neukazalo, takze mozno bude predsa kocka

janolak
7. apr 2013

cudujem sa, ze este niekto v 21. storoci toto moze brat do uvahy, ak to akoze niekomu vyslo, tak to bola nahoda.