icon

Depresie v 5. mesiaci tehotenstva

aninkaninka
17. júl 2021

Som v 5.mesiaci a začínama chytať stale väčšia a väčšia depka a beznádej :(

bagre
17. júl 2021

Lebo?

pribinak
17. júl 2021

@aninkaninka z čoho?

aninkaninka
autor
17. júl 2021

@bagre ale, rodinne dovody, hlavne rodinné tykajuce sa svokry a manzelovej rodiny, uz pri prvom tehu to bol problem, no nejako sme to preglgli, no teraz sa to uz nedalo

aninkaninka
autor
17. júl 2021

@pribinak manzelova rodina

pribinak
17. júl 2021

@aninkaninka treba sa vo veľa veciach odosobniť, mávnuť rukou. Ak to nepomáha, tak minimalizovať kontakt

aninkaninka
autor
17. júl 2021

Ja viem, ze je to mozno aj nasa chyba, neziadam o urazky a bla bla, skor o radu ako zresetovat hlavu a tesit sa na babo

0silvia0
17. júl 2021

@aninkaninka byvate s manzelovou rodinou? Stoji manzel pri tebe, ked ide o konflikty? Lebo darmo zresetujes hlavu na chvilu, ked neodstranis pricinu.

aninkaninka
autor
17. júl 2021

@0silvia0 byvali sme, no odisli sme, lebo mojej svokre nic nebolo dobre, a kedze nas vyhodila aj z domu aj z domu, ktory sme si opravovali, a ktory mal. Manzel zdedit tak sa predsa nebudem tlacit, kde ma nechcú, a nie, ten stoji stale pri mne

0silvia0
17. júl 2021

@aninkaninka tak ked ste odisli a ked manzel stoji pri tebe, tak je to fajn, nemusis riesit konflikty. Ved kolko nervov si si teraz usetrila, nemusis svokre uz nic dokazovat. Venuj sa rodinke a detom.

aninkaninka
autor
17. júl 2021

@0silvia0 praveze musím, lebo nam neda pokoj, a ked jej povieme, ze prave ona je ta, ktora nas vyhodila, tak sa vyhraza policiou, ze jej nedovolime vidiet vnucku, a ked sa ohradime, ze v prvom rade je to nasa dcera a nikto nepovedal, ze ju nemoze prist pozrieť (byvame pri mojich rodicoch 14 km od nej) tak zase zacne, ze my mame auto.. No proste somariny riesi a ked jej uz telefony nedvihame.. No cela rodina v haji... Ale takto sa dalo cakat, nepidvolili sme sa jej a je to tak, pri prvom twhotenstve mi rodila problemy a ak by vedela o tomto uz ma posiela na potrat a vybavuje papiere

0silvia0
17. júl 2021

@aninkaninka no moje nervy, nedvihajte jej telefon nadalej. Tato osoba nie je psychicky v poriadku. A nie ste povinni jej vozit vnucku, auto si moze kupit aj ona, popripade chodia vlaky, busy. Nepocuvajte ju.

emalka
8. aug 2021

@aninkaninka prave som narazila na tuto diskusiu. Nechcem tvoju svokru diagnostikovať cez internet, ale myslim ze by ti velmi pomohlo nastudovat si nieco o narcistickej poruche osobnosti a ako s takymi ludmi zit.