Dievča alebo chlapec? sono:)
Ak tvoj profil neklame, si v 10 tyzdni, to je este skoro vidiet pohlavie

Z takéhoto sona sa moc v 13.tt nedozvieš. Ja som mala kontrolné v 15.tt, vtedy mi doktor robil aj 3D scan, od hlavičky smerom k nôžkam a na ňom som už krásne videla že to bude chlapček. V 20.tt mi to len potvrdil. Daj tomu pár týždňov čas a pri ďalšej kontrole už dúfam bude možné zistiť, čo nosíš pod srdiečkom ;)
@luluncek z tejto fotky to vobec nevidno, ak to lekar nevidel, tak bolo babo proste zle otocene.
Mne pri prvom povedali v 20tt, dovtedy sa nechcela ukazat, pri druhom som to sama zbadala uz v 13tt, proste rozkrocil nozky a pekne sa ukazal. Len trpezlivost, moje obidve babena zase ani za svet nechceli ukazat tvaricku na 3D, sono mi robia kazdy mesiac a nemam ani jednu slusnu fotku tvare.
Ja som sa dozvedela az v 27 tyzdni....v 20 tyzdni som bola na 3d a pohlavie zakryval pupocnik potom nozicka....vzdy nieco...az v 27 tyzdni sa ukazala na usg slecna.....ja by som to nechala na dr....
No z tejto fotky urcite nevycitas pohlavie...este je skoro,ja som bola v 16tt a doktor si este nebol isty 🙂 tak sa neviem dockat dalsieho sona 🙈