Druhorodičky, kedy ste počas druhého tehotenstva začali cítiť pohyby?
Ahojte, som v opäť tehotná, a zaujímalo by ma, kedy ostatné mamičky, ktoré čakali svoje druhé bábätko, začali cítiť pohyby?
prvé tehu 22tt a druhé 20tt. 🙂
v 18. týždni naisto , možno aj troška skor len niesom si ista,či to neboli len črevá 🙂 Je to skor ako pri prvom cca. dva týždne .
ja som pri druhom tehu začala cítiť motýliky na konci 14tt. prvú som cítila v 20tt.
Ahojte som v 20 tyzdni a este necitim pohybi cakam druhe babo.je to v poriadku poradite mi
Ja som druhy krat tehotná po 8r a som v 18týždni a necítim pohyby este je cas? Poradte
11 tyzden 🙂
14tt
Motyliky mam od konca 12tt a potvrdil ich aj lekar lebo zrovna na sono som mu povedala ze citim ze mimi sa hybe a to som nevidela na monitor a doki povedal ze presne som to povedala ze, uz mozem citit kazdu chvilku vacsie pohyby 🤗
Ja som v 13tt a uz som par krat citila ale chvilu som rozmyslala ci mi skvrka v brusku alebo drobec sa pripomina..ale skor si myslim ze to bol uz drobec...bol to taky zblnk 🙂
ja som tiez v 18.tt.a citila som len raz a aj to take jemne a odvtedy nic.Tak tiez som zvedava kedy to budem citit poriadne.tiez som druhorodickapo 5.rokoch
Pri druhom a pri tretom tehotenstve v 16tt.. pri prvom tehotenstve trosku neskor (okolo 18tt)
@barcelona94901 dnes som citala ze druhorodicka moze citit pohyby uz po 10tt.

druhé tehotenstvo...a mrvenie už cítim od 14.týždna je to o mesiac skor ako pri prvom 🙂