Dvíhanie rúk v tehotenstve
Chcela by som sa spítať možem normalne dvíhať ruky nad hlavu ked som Tehotná napr.ked vešám záclony, bielizeň na balkóne... A je to trocha vyššie...
Samozrejme, preco by si nemohla? 😁
A preco by nie? Pokial nemas rizikove tehotenstvo,ako by dietatu malo ublizit ze dvihnes ruky. Ja mam starsieho syna rocneho a dviham ho normalne.. Jasne ze nie umyvat cele dni okna a vesat zaclony,ale vynimocne ti to neublizi..
Nie, urcite nedvíha ruky a uz vobec nie nevešajú záclony. To tehotné nerobia, každá tehotna si zavolá slúžku a servis
Tehotne ruky nezdvihaju, ani si nevyzliekaju tricka, preboha.
moj gyndos sa vzdy na tychto hlaskach naramne zasmial, ma vital kazdu poradnu ze co mame za hlasku dna z konika 😀
Jeminenky, prepac za reakciu, ale ja som makala az do konca tehu. Drevo nosit, umyvat okna v celom dome, vesat zaclony, deti vykladat do vysky. Az ku koncu som to trocha zvolnila,co sa dalo.
Priviazat si ruky o telo a tak prezit 9 mesiacov... Boze, zeny, mobily, umyvacky, susicky, internet mate kazda, ale hlavu ste si zabudli v 18. storoci...
Mozno neuveris, ale mozes aj cinku dvihat pokial si zvyknuta cvicit 😉 trenerka ku ktorej chodim na cvicenie ma 7 tyzdnov do porodu a bez problemov dviha vyse 10 kil nad hlavu 🙂
Úplne v pohode. 😉
vies co, radsej ani nedychaj....vies ze sa ti pri tom naplnaju pluca vzduchom, zvacsia sa a tym padom sa zmensi priestor pre bejby???
Ja som aj okna umyvala, aj zaclony vesala. Len ma svokra zahnala prec, lebo sa bala, ze by som skor spadla zo stolicky.
Ja som okná neumývala ani nevešala,3x za život som si mohla dovoliť sa ulievať a nechať toto na manžela,tak nevyužijem? aj kysnuté koláče piekol a kopu iných vecí,len škoda,že dňom môjho pôrodu všetko zabudol...
@jankalukacova haha zlatá :D skôr sa hovorí aby sa tieto veci nerobili kôli pádu zo stoličky ..takže nič sa nikomu nestane :D bože môj ...už tu bolo zohybanie teraz dvihanie ..zajtra čo bude :D užívajte si tehotenstvo a nie stresovať za každú hovadinu
Ženy, vidíte, aké sme rozdielne...ja som tu tiež ako väčšina žien počas tehotenstva fungovala úplne normálne, domáce práce, túry v prírode, proste všetko....ale mám jednu kamarátku, ktorá 9 mesiacov ani prstom nepohla, veď je predsa tehotná.... rozhodnutie každej z nás..,aaa k tomu dvíhanie rúk... svadbu som mala v 4 mesiaci tehotenstva, takže aj ruka bola hore😀😀
Pýtam sa lebo mi vraveli žeby sa nemali šaty vešať na balkón na šnúru lebo ze sa pritom tak trocha naťahujeme... Ale čo je na tom pravdy ťažko povedať....
@jankalukacova Ubezpečujem ťa, že nie je na tom nič pravdy.
@jankalukacova Veď sa opýtaj svojho gynekológa, ten pozná Tvoj zdravotný stav, ako tehotenstvo prebieha, odpovie Ti najlepšie. Pri rizikovom tehotenstve často dr neodporúča práve také činnosti, ako je vešanie záclon, umývanie okien, vystupovanie a zostupovanie zo stoličky a pod. Ale to Ti najlepšie vysvetlí Tvoj dr, kedy a prečo sa to neodporúča.
@jankalukacova NIC...precitaj si, co Ti baby pisu a skus sa nad tym zamysliet
@jankalukacova a nenapadlo ti, ze si z teba utahuju? Asi vedia, ze uveris vsetkemu...... raz tu bola jedna, co ked sa natahovala v posteli, tak sa bala, ze to ublizi babetenku......
@jankalukacova viem, že sa traduje taká povera či povedacka, že ženy by nemali vešať záclony a naťahovať sa, lebo sa môže dieťa omotat okolo pupočnej šnúry
Vôbec si neviem niečo také predstaviť a je to hlúposť
A samozrejme sa neodporúča bicyklovanie 😉😉😉tiež sa bábätku omotala pupočná šnúra....to každý vravel mne...lebo som dlho na bicykli chodila😊😊😊
@jankalukacova kto ti to pre boha vravel? never hned kazdemu vsetko ;)
Bože, baby vy ste trúby. Tie naše babky mali viac rozumu 😉 Jasné že sa nemajú dvíhať ruky! Takže okná umyje niekto iný, záclony povešia tiež manžel, alebo svokra... Vy sa hneď hrdinky hrniete do všetkého a potom sa čudujete že ste vyčerpané.
@jankalukacova Si tehotná, nie chorá....zajtra sa opýtaš, či môžeš nosiť kabelku, aby to neublížilo dieťaťu :( Ľudská hlúposť je fakt nekonečná 😂

Urcite nie. Ako ta vobec napadlo vesat zaclony a bielizen? 😮