icon

Femibion 2 alebo Lady Vita 2. Ktoré vitamíny vybrať?

veronika_32
10. jún 2025

Ahojte, som na začiatku druhého trimestra a rozmýšľam medzi vitamínmi, Femibion 2 a Lady Vita 2 (budem mama), neviem sa medzi nimi rozhodnúť, ktoré budú lepšie, v prvom trimestri som brala Femibion 1, ale bolo to hlavne kvôli tomu, že Lady Vita 1, boli len v práškovej forme a to mi nevyhovovalo. Za pomoc ďakujem 🙂

nasasa_1
10. jún 2025

Brala som Femibion, za mňa fajn 🙂 S inými skúsenosť nemám.

tehotenska_masaz
11. jún 2025

@veronika_32 zamna radsej femibion, z lady vita mi bolo tazko a dvakrat som sa dokonca z nich povracala😅 (ano zobrala som nalacno, viem ze sa ma s jedlom, ale aj femibion obcas vezmem nalacno a z toho mi nikdy nebolo zle)

naty385
12. jún 2025

@veronika_32 ja beriem femibion, ale napr. na začiatku 2.trinestra som po ňom vracala, neviem čím to bolo. Už ho moje telo prijíma, teraz je to už ok.

smejkuskaa
12. jún 2025

ja som brala femibion od začiatku a až takmer do konca .. boli úplne v pohode tabletky . len veľa som pribrala 😒 neviem či to bolo skrz celého tehotenstva , alebo tabletkami .. jedla som len 3x denne , sem tam niečo , čiže neverím že to bolo len z jedla

bambulkaaskatulka
12. jún 2025

Pridávam sa, femibion od začiatku do dojčenia vrátane. A brala som ho na odporúčanie gynekológia tak snáď aj sú kvalitné nie len také cukríky

allexa88
20. jún 2025

Žienky ktoré ste užívali Progestenalle 200 ,ak vám ostal ,kúpila by som🙏🏻

natalia1680
22. jún 2025
@allexa88

Žienky ktoré ste užívali Progestenalle 200 ,ak vám ostal ,kúpila by som🙏🏻

@allexa88 mám , napíš mi správu