Grochal a určenie pohlavia
Určil vám pohlavie dobre? 🙂 🙂
Ano na sto percent chlapcek a potvrdil ze zdravy...je spolahlivy
@kikajuraj dakujem no ja som aj pondelok aj včera aj dnes a nič, môžem sa opýtať na kedy ťa objednal?
aha tak to je zvlastne...ze by nejaka choroba alebo nieco, ale to by mal podla mna na stranke napisane, aj na dovolenku tam mal oznam. Ja som sa objednavala na utz v 2.trimestri a dal mi termin 3.2 to budem akurat 19+0. On asi dava terminy podla toho, v akom si tt, aby napasoval vysetrenia do tych 2 tyzdnov, v kt. najlepsie vidi, co potrebuje. Skusaj dalej, urcite sa ozve, drzim palce👍
Dakujem
@kikajuraj volal mi večer lebo som viac krát za deň volala tak ako si mi poradila no a jediný voľný termín má 25.1. a potom že až o 5 týždňov a ja som v 18.týždni tak sme to vzali. dakujem za radu 🙂
ešte sa chcem opýtať píše on niečo aj do tehotenskej knižky?
Super
On nie, ale sestricka si ju pyta pred vysetrenim, tak si urcite vezmi. On ti da velmi podrobnu spravu a tu potom ukazes svojmu gynekologovi.
@kikajuraj ved práve to nechcem aby moj gynekolog o tom vedel, že som tam bola, tú správu mu nemusím ukazovať
Jasne, ze nemusis, to je len na tebe, ci mu ju ukazes alebo nie...a mozem sa opytat, preco nechces, aby o tom tvoj dr vedel?
@kikajuraj moj dr nie je moc nadšený z toho ked ideš bez príčiny k inému doktorovi, síce ešte nemám výsledky tých triple testov no dovtedy ked pojdem budú ak by boli zlé určite mu tu správu ukážem od doktora Grochala ale ak nie nebudem ho tým zbytočne zaťažovať. my tam ideme hlavne preto že chceme vidieť naše bábo na lepšom ultrazvuku a či je všetko ok ide so mnou aj manžel aj deti takže taký zážitok rodinný toto tehotenstvo mám po 7 rokoch prvé mám dvojičky tak tí sa nesmierne tešia z každej fotky čo som doniesla tak sme si povedali že pojdeme aj s nimi.
aha jasne chapem...aj ked si myslim, ze normalny dr by s tym nemal mat problem, ved je pochopitelne, ze ked ma niekto vybavenie a skusenosti, kt. ini lekari jednoducho nemaju, ze clovek chce vyuzit moznosti dnesnej doby. ja som bola u grochala v prvom tehu a teraz chodim opat a moj dr mam pocit, ze je aj rad, lebo sa nemusi tolko trapit na poradni a vela veci prepisuje do knizky prave z grochalovych sprav. ale jasne, ze kazdy dr. je iny. Urcite chodte aj s drobcami,je to super zazitok pre vsetkych a ked uvidia babo na TV obrazovke, budu z toho nadseni 🙂
@kikajuraj ved aj ja si myslím, no netváril sa nadšene ked som ho spomenula tak nejdem dráždiť ani... už sa neviem dočkať ked tam pojdeme, povie aj pohlavie už však?
ano urcite povie, on vie uz povedat v 12tt - 13tt, pokial je babo dobre otocene
Ahoj Minie. Prosím Ťa, čo sa vám nakoniec narodilo dievčatko, či chlapček?? My sme tam boli dnes a tiež ma šokol s informáciou, že to bude baba, keď pred tým nám vraveli, že chlapček... Ďakujem za odpoveď.
Ďakujem pekne za odpoveď Soldi. Hmmm, tak už len dúfať, že sa pri mýlil.. .-) Ozaj sme sa nesmierne tešili, že po troch babách konečne chlap, ale hlavne, že bude zdravé. Inak môj gynekolók je práve známy tým, že je vynikajúci ultrazvukár, tak neviem teraz ktorý by sa mohol mýliť..
Aj nám to povedal, s tým kočíkom 🙂. Tiež sme si dali dali robiť test Trisomy, nie kvôli pohlaviu, ale kvôli DS, ale zistí sa tam aj pohlavie, len neviem na koľko percent to bude isté. Takže Ty zase troch chalanov, no tak to by sa ozaj tiež zišla baba 🙂
Práve naopak, mal to byť chlapček a dnes nám povedal p. doktor Grochal, že dievčatko vraj 🙂
@ajrinocka trisomy urci pohlavie nespravne jedine pri ktorejsi genetickej vade genotypu, inak to je 100%. Kedy budes mat vysledky?
Neviem ci chcem styri deti, teraz som mala tri pomerne rychlo za sebou (v priebehu 5 rokov) tak by som chcela uz chvilu zit aj "normalne" 🙂 ale mam 32, tak mam este nejaky cas, uvidime 🙂
Som zvedava na rozuzlenie u Teba 🙂
Výsledky z krvi budem mať o pár dní. V utorok som to zaplatila, tak som teda zvadavá, že ako výjdu. Dúfam, že chlapčensky 🙂
Verím, že chceš mať trošku pauzu po troch po sebe. Kto by nechcel .... 🙂
Áno, narodilo sa mi dievčatko, ktoré teraz v januari bude mať dva roky 😊😘
@55minnie55 ja som bola pre istotu aj pocas prveho trimestra asi v 13tom tyzdni a povedal chlapec, bola som v 21. a povedal chlapec na 100percent a ano, uz aj moj gyndos mi to potvrdil 🙂 je to skvely odbornik

@22petruska ja som volala v pondelok ráno a tiež odkazovka,ale večer cca o 20.30 mi volal späť ...Robia len od pondelka,tak si myslím,že mal nával po 2 týždňoch...Skús viac krát a on sa určite ozve😀