Hanbím sa
Prosím o radu ja viem bude sa vám to zdať trapošina ale ja sa hanbím prdnúť pred mojím mužom,stále utekám na wc,alebo na bakon 😠 Niekedy ma s toho až bolý brucho 🙄
Môj muž prišiel teraz do izby a mi vraví: Bože ženské to už nemáte inú tému na sklade 😃 Láska a ty sa tiež priznaj že ked ty zafuniš tak sa zem trasie...No nevyhodíte ho z izby 😃
🙂 dnes ma tak boli hlava, ale tato tema ma rozosmiala-v dobrom 🙂 no ja ked mam sancu ist niekde inde tak to tiez neurobim pred manzelom. neviem, mne to pride take divne tie. nieze by som sa hanbila, ale mne to pride skor take nekulturne 🙂 no a manzel si zo mna robi srandu stale a hovori mi, ze on by kvoli tomu z gauca urcite nevstaval :D Je to asi v povahe.
baby, toto je prvykrat, co sa nahlas smejem pri nejakej teme tu na MK 🙂 tak aj ja pridam svoju skusenost...tiez som mala s tym problemy, ale napokon po 2 mesiacoch manzelstva som sa aj ja prejavila, ked som musela...a ked to manzel pocul, hned ku mne priskocil cely stastny, ze: "no konecne" 😀
@linda20111 Nie ste sibnuti, my robime to iste, je to normalne ved sme ludia a tak isto kecame, lebo z nasej postele je vidno rovno na zachod. Ja som mojmu mm hovorila, ze ked si raz postavime dom, tak v nesej kupelni budu dva zachody, ma z toho velku zabavu 😉
Dobre som sa pobavila 😀
Ja som teda asi divna, ale ja nemam rada ked mam pri tomto spolocnost, a ani pri vykonavani velkej potreby. samozrejme, ked sa stane nic sa nedeje, ale ked mozem idem prec, zatvorit sa niekam sama do kupelne.
ja mam aj problem vykonavat velku potrebu niekde kde by ma mohlo byt pocut. muzovi v obyvacke zatvorim dvere ked idem na dolny zachod 😅
U nas bol najvacsi problem kto prdne prvy, tak som ho pripila a urobil to on, odvtedy ziaden problem. Moja mama vzdy hovorila, ze je to vazne ked uz pred sebou prdime 😀
No umieram smiechom 😀 nema to tu chybu zeny fakt 😀 akoo moj muz s tym nemal problem ale zo zaciatku sa stale opytal - bude ti vadit ked si prdnem? 😀 no jasne ze nevadi ved je to ludske... a nikdy sme to neriesili ale snazili sme byt slusny k sebe ale ked som bola uz velmi tehotna amala som zlomenu nohu taksom nemohla odbehovat na wcko furt.. a mala som sialene vetry tak by ma roztrhlo keby som zadrziavala.. nikdy mu to nevadilo a teraz spolu s drobcom si prdime a muz vzdy poznamena - prdi cela rodina 😀
hahaha, ale som sa nasmiala 😀 😀 , a som si pripomenula, ako sme volali prdy na strednej škole...
1) RACHMAN DUNIVÝ
2) MEDZINôŽKA PLAZIVÁ
3) TIŠAN ZÁKERNÝ
😀 😀 😀
@zuzana2000 a potom take tie co evokuju pocit ze "na ihrisku blato" 😀
😀 prastara mudrost vravi,ze vztah je vtedy vazny,ked sa partneri nehanbia pred sebou prdiet.nieco na tom bude
Kto to citi,ten to bol 😀
teoria mojej svokry "hlasny prd nesmrdi.tichy je zabijak" 😀 samozrejme nemozem suhlasit 🙂
ja skapem ženy 😀 😀 😀 😀 od smiechu pravdaže 😀 😀 😀 nie od smradu 😀 😀 😀
U nas je zase taky problem,ze deti sa pretekaju kto da viac a potom sa rehocu,ja sa potmhudsky tiez rehocem,ale I'm vysvetlujem,ze ked sa I'm chce prdnut nech idu do zachodu alebo nech prdnu potichu,aby ich nik nepocul a nech sa nepriznavaju k cinu 😀
Toto je super start do dna, precitala som zatial len prispevky zo strany 1 a sulam sa ako blba. Ja s priatelom prdime spolu a bezproblemov. Dokonca vecer ked maly zaspi a dame sprchu tak ten co ide do sprchy ako prvy ma za ulohu naprdiet pod deku, aby bolo tepluuuuucko. 😉 ... A teraz sa musim ist vyprdiet. Cawko

bože babýýýýýýýýý ja asi umrem od smiechu toto je fakt super tema 😀 neni príspevok pri ktorom sa nezasmejeeemmmm 😀 asi sa budem musieť zajtra pozhovarať z mm 😅