Hanbím sa
Prosím o radu ja viem bude sa vám to zdať trapošina ale ja sa hanbím prdnúť pred mojím mužom,stále utekám na wc,alebo na bakon 😠 Niekedy ma s toho až bolý brucho 🙄
AKo baby neviem,ale tiež mám na to rovnaký názor 😀 Prdieť pred priateľom,neslušnosť,ani žiadny môj bývalý predo mnou neprdel nikdy ... Neviem no,sto ľudí,sto chutí 😉
suhlasim,ze vo vztahu ma byt urcita "uvolnenost" 😉 ale zase ked tak sledujem dianie doma u niektorych kamosiek,kde sa uz spravaju ako v krcme,tak to eee....aby som vysvetlila: urcite si bok nedam roztrhut,ked si puk,puk 😀 ...a ked necakane odgrgnem,tak isto ok,ved sme doma-resp.spolu....ale zase si tiez myslim,ze aj medzi manzelmi by mala byt nejaka uroven a aj "ucta" jeden k druhemu...jednoducho si z manzelom sem tam povieme prepac,...niekdy uups......takze nie hocikedy a hocikde si ulavit a este aj zasmiat 😖 ....bola som nedavno u kamosky...obedovali sme a obaja uplne v klude odgovali....aj pukali...akoby nic,resp.sa vzdy zasmiali,ze jooj,ako dobre ...to uz mi nepride ako uzany vztah plny dovery dokazovany prave takouto otvorenostou 😠 ...do manzelstva,tak ako aj do inych dovernych vztahov patri urcita davka ucty k tomu druhemu....
noo a ja si myslím, že netreba preháňať a zamieňať si prt s neúctou k partnerovi, prt je len prt, stane sa, vyvetrá sa a svet sa nezrúti 😀
no tak myslim si ze zdrave to urcito nie drzat to v sebe takto aj ked boli brucho...ved to patri k zivotu ako zivnutie,ci grgnutie..🙂
Pri tom kvante vlakniny co zjem, by som musela mat zadok stale mimo bytu 😀
😀 😀 😀 ha ha haaa... take smiechy som davno nemala 🙂 to jak za cias viktorianskych... dodrziavat bonton... ano, ked si niekto prdne v bus-e tak ma ide roztrhnut od jedu ale partner??? sak to ma byt vasa najblizsia osoba, ktora ma chapat, ze je to ludske a uplne normalne... 🙂
ako ked sme u otca aj s priatelom, tak tak prdime vsetcia krizom krazom po takej dobrej fazulacke... aj nas vlciak sa pripoji... v tedy je zakaz skrknut zapalkou... 😀 😀
ps: sme vzdelana rodina, len sa nehrame na nieco co nie sme 😎
no baby, ja mam o par dni termin a cele tehotenstvo mi ,,IDE,, 😀 a keby ste to videli resp. poculi teraz, tak neuverite...ako keby som mala vzdy utekat pred manzelom, tak utekam kazdych 10 min...
ale to ze si prdnem pred manzelom, este neznamena, ze to robim v spolocnosti, ako to tu niektore opisujete...
podla mna, je to dokaz uvolnenosti a vyrovnanosti vo vztahu, ako som tu uz raz spominala...
Strasna tema 🙂)))!!!!!))))))))))
hehe, fakt super temicky 😀 my tiez nehrame formu a odkedy spolu byvame, tak sme naplno uvolneni 😀 😀
@zarica no mne manzel, ked sme este len spolu chodili povedal, ze ked si pred nim prdnem znamena to ze ho milujem... 😀 a potom ked uz sme to praktizovali normalne, tak mi povedal aky je rad, ze pred sebou prdime....akoze teraz si uz pri nom niekedy pripadam ako prasa...grgam, prdim..no ale v tehotenstve to inak ani nejde a on si je toho vedomý a vzdy sa dobre pobavime, este aj zdvihne palec, akoze dobrééé 🙂)) ale je to len medzi nami a uz sa tesim, ked to budem zase ja a take nieco sa stane len obcas... ale on je rad, ked mi vsetko funguje tak ako ma...lebo niekedy mavame take krce, ze sa jeden na druheho ani pozriet nemozme ako ten druhy trpi, ked si nemoze ulavit...ked ma zastavene vetry...
no sak urctite 🙂 potom ako sa u nas prelomili lady s pukanim sme sa straaasne nasmialy, ze kolko krat sme pri sebe sedeli a kukali telku a trpeli kvoli stavenym vetrom, lebo sme este neboli vo vzahu tak daleko, potom rychlo na zachod si aspon trosku ulavit a nic... take murhyho zakony... no sranda 😀
sa tu smejem 🙂))) no my mame spolu uz dve deti,ale tak tiez neprdime 🙂 grgnut si gregneme 🙂 ale nevadilo by nam to vobec,keby sme si prdli .. 😀 len proste to nerobime,, 🙂 asi nam to neak nejde,, ale nehanbime sa.. ked ujde, tak ujde no 🙂
tak to by som behala veru casto 🙂 Pri tehu mam take divne travenie a ja som rada, ked si prdnem, lebo potom mi je zvycajne lepsie, lebo inak ma boli brucho...moj mm vie ze to od tehu, tak je to v pohodke 🙂
no dobre som sa zasmiala 😀 😀 😀 my sme sa stále divili skoro 3 roky že či ani jeden z nás nemá náhodou poruchy trávenia lebo sme sa hanbili jeden pred druhým. potom sme sa dohodli že budeme tak sme si jednu tak naraz fukli lebo nám bolo treba a dobre sme sa narehotali 😀 😀 😀 😀 m a odvtedy sa na tom zabávame a zvaľujeme to jeden na druhého ked si niektorý z nás pukne 😀 😀 😀 alebo na krpca 😀 😀 😀 toto je prvý chlap pred ktorým som si toto a niekde som čítala že by to malo byť v domácnosti v norme samozrejme ako nie nejaké extra ale tak že to je normálne a že to záleží od toho ako sa dvaja partneri berú a aké sú tipy osôb 🙂
ahojky.no tak sa skus s nim o tom porozpravat,ved nemate 5rokov a je to ludske.chlapi take veci neriesia.a ked si tehotna bohuzial neda sa to niekedy udrzat....my sa na takych veciach doma zasmejeme....jasne je ze nebudes aj na verejnosti prdiet kade tade

My sme spolu 7 rokov, ale neprdíme pred sebou. 🙂 Mne sa zdá normálne, že neprdím pred druhou osobou, či je to partner, kamoška alebo niekto cudzí. Ak potrebujem, tak idem na WC, tie tri kroky ma nezabijú ani mi za ten čas neroztrhne brucho. Drahý takisto.
Dúfam, že nikdy sa nikdy nedostaneme do takého štádia, že pred sebou budeme prdieť, príde mi to maximálne blbé voči partnerovi.