icon

Hematóm už nemám a predsa stále špiním. Prečo?

nescafe28
19. apr 2012

Potrebujem radu, pisala som aj do starsich diskusii, ale tam uz nikto neodpoveda. V 6tt mi diagnostikovali velky hematom, od vtedy som mala tmavo hnede spinenie. V 11tt ho uz na sone nebolo vidiet a aj spinenie prestalo, ale len na 5 dni. Teraz som v 13 tt a stale spinim , ale teraz takym zlto-bezovym vytokom ☹ . Podla sona je vsetko ok, tak preco stale spinim? Stalo sa to aj niektorej z vas? Lekar ma este nastrasil, ze kazde spinenie je zle a este stale mozem potratit aj v 2 trimestri 😢 . Stale, ked idem na WC mam velky strach co ma tam caka ☹ . Dakujem za kazdu skusenost.

Strana
z2
nescafe28
autor
30. apr 2012

@irsina83 moze byt, ale sem tam je taky do karamelova a to uz podla mna spinenie je.

nescafe28
autor
30. apr 2012

@jajka68 ano aj mne sa takto vyplavoval. A ako casto ti robia sono. Lebo mne pomaly kazdy tyzden.

jajka68
30. apr 2012

@nescafe28 ked som nebola v nemocnici tak kazdy tyzden, potom v nemocnici u nas mi nerobili vobec, len ked ma prijimali a tu mi robili v sobotu a dnes zas,lebo sleduju ci sa to zmensuje. a ty tam mas este hematom?

irsina83
30. apr 2012

@nescafe28 to ano ale zas ako to tu uz niekto spominal tak moze ist o docistovanie. hlavne bud v klude 😉

nescafe28
autor
30. apr 2012

@jajka68 nie uz tam nie je, ale ako som pisala este stale sem tam zaspinim. A hlavne, ked mi zacne viac tvrdnut brucho tak vtedy.

nescafe28
autor
30. apr 2012

@irsina83 ved aj by som bola, kedy mi nezacalo teraz brucho tvrdnut ☹ . Snad sa to nejako casom upravi.

irsina83
30. apr 2012

@nescafe28 ked ti tvrdne brusko tak si nasad magne B6 alebo magnezium galvex a lez a vecer sup na pohotovost.

luciko
3. máj 2012

Ahoj, ja jsem spinila nebo slabo krvacela skoro cele tehotenstvi. ve 12tt to byl taky hematom. pozdeji jsem zacala spinit znovu a dostala jsem strach, ale doktorka mi rekla, ze mam oslabeny delozni cipek a ze krvacim z toho a stane se tak vzdy, kdyz udelam nejaky moc prudky pohyb, po sexu, pri mensim stresu nebo kdyz jdu na velkou. ale ujistila me, ze je to mimo detatka, ze se mu nemuze nic stat. dala mi na to nejake tablety, ale uz si nevzpomenu nazev ☹ byly to takove velke oranzove kapsle. drzim pesti, at je vse ok

Strana
z2