Hematóm už nemám a predsa stále špiním. Prečo?
Potrebujem radu, pisala som aj do starsich diskusii, ale tam uz nikto neodpoveda. V 6tt mi diagnostikovali velky hematom, od vtedy som mala tmavo hnede spinenie. V 11tt ho uz na sone nebolo vidiet a aj spinenie prestalo, ale len na 5 dni. Teraz som v 13 tt a stale spinim , ale teraz takym zlto-bezovym vytokom ☹ . Podla sona je vsetko ok, tak preco stale spinim? Stalo sa to aj niektorej z vas? Lekar ma este nastrasil, ze kazde spinenie je zle a este stale mozem potratit aj v 2 trimestri 😢 . Stale, ked idem na WC mam velky strach co ma tam caka ☹ . Dakujem za kazdu skusenost.
Ahoj, ja jsem spinila nebo slabo krvacela skoro cele tehotenstvi. ve 12tt to byl taky hematom. pozdeji jsem zacala spinit znovu a dostala jsem strach, ale doktorka mi rekla, ze mam oslabeny delozni cipek a ze krvacim z toho a stane se tak vzdy, kdyz udelam nejaky moc prudky pohyb, po sexu, pri mensim stresu nebo kdyz jdu na velkou. ale ujistila me, ze je to mimo detatka, ze se mu nemuze nic stat. dala mi na to nejake tablety, ale uz si nevzpomenu nazev ☹ byly to takove velke oranzove kapsle. drzim pesti, at je vse ok

@irsina83 moze byt, ale sem tam je taky do karamelova a to uz podla mna spinenie je.