Progesterón a bezovo hnedý výtok: Je to normálne?
ahojte toto je moje 3 tehotenstvo zial posledne 2 nedopadli dobre no skusenosti mam take ze som sa z dna na den rozkrvacala a bolo po vsetkom teraz mam cca 5-6 dni spinenie len pri utreti obcas to je hnede a obcas skor bezove do zlta uzivam progesteron a fraxiparin som v 6tt a teraz neviem ci to bezovo zlte sa povazuje tiez za spinenie alebo je to normalne a je to progesteronovy vytok trosku zapacha ako kysnute cesto lepsie to opisat neviem 😂 ale nemam svrbenie ci palenie a ine tazkosti nejdem sa pytat ci to
dopadne dobre to je vo hviezdach to som uz zistila ale skor ci zeny ktore brali progesteron Mali podobny vytok alebo je to skor neziaduci ucinok
@ryskka ahoj, tiež užívam progestrón (zospodu) kvôli špineniu a krvácaniu od cca 6tt, a áno, mala som potom už len taký bledo-béžový výtok, bolo to z tej tbl, časť vytečie. Ale aj to špinenie sa mi vracalo, aj krvácanie aj počas užívania..

Ja som začala spinit hnedo- ruzovo tiež v 6-7 týždni cca , hneď mi bol nasedeny gynekológom utrogestan vaginálne dva krat ráno a večer .. v osmom týždni ten hnedy vytok presiel a už bol len ten vytok žlto Béžovo biely to je z toho progrsteronu lebo časť kapsuly sa nevstrebe a vytečie von , ja som nonstop chodila s intimkou od začiatku tehu až doteraz .