icon

Iné pohlavie ako lekár určil

sejbipi
5. dec 2020

Ahojte. Pár dni dozadu na poradni lekár určil pohlavie bábätka (ale nebol si 100% istý, vraj len nejakých 70%, konkrétne sa vyjadril “zatiaľ je to takto, uvidíme nabudúce”). Samozrejme to ukázal aj mne, takže som to videla na vlastné oči. No odzačiatku tehotenstva mám pocit, že to bude práve to opačné pohlavie než určil, samozrejme aj teraz. Absolútne sa nesnažím presviedčať samú seba o opaku a prehovárať sa alebo niečo podobné.
Stalo sa vám niečo podobné a vyšlo vám to? Možno materinský inštinkt?

Strana
z2
malinoismum
7. dec 2020

Mne ukázala take kavove zrno že hneď som vedela že to inak nebude a že jej tam už nič nedorastie 🙂))

maaji
7. dec 2020

Ja som si na 100% bola ista že to bude dievčatko od prvej chvíle, no a nakoniec lekár určil na 100% chlapčeka a mal pravdu bol to chlapček 😍😍

mikadooo
7. dec 2020

@sejbipi mne "vyveštila" kolegyňa že budem mať dievča dievča chlapec a tak aj bolo 😄. Nejak som aj bola v hlave na to pri každom tehotenstve nastavená že "teraz by to mala byť baba" atď ale fakt ma prekvapilo že sa vtedy takto kolegyňa trafila aj do počtu detí aj do pohlavia pekne po poradí. Veštila nám kolegyniam v rámci zábavy že jej tak kedysi tiež nejaká kolegyňa vyveštila a že jej to vyšlo na 100%. Škoda že si nepamätám či aj ostatným kolegyniam deti "trafila" 😄.

leeo
7. dec 2020

Mne sa zdalo, ze bude chlapec, lebo kopal oproti dcere ako jelen aj tehotenstvo bolo ine, katastrofalne. Hovorim si, ze tak moze vyvadzat iba chlapec. Doktor povedal, ze to vyzera na dievca. Ja usi dole a hovorim si, aspon ponosi veci po sestre. No svokor stale tvrdil, ze este sa nezvecerilo 🙂. No a teraz mi moje prekvapko spi v ruzovom pyzamku - podotykam ze ma pipik 😂

bejkidielko
5. jan 2022

@nini1010 prosim a nevies ci to bola na riadnom velkom 3d sone... lebo deje sa to aj mne....citim dievca, vsetko dievca, muz ze isto dievca, kruzim prstenom asi som naozaj divna a ze dievca, ze by to bol pupocnik ...hm uvidime

lenochch
13. jún 2022

@nini1010 bolo tej známej vidno aj pipík na usg?

petranka3
7. feb 2025

@sejbipi ahoj, ako to dopadlo s tvojim tušením a pohlavím? 🙂

sejbipi
autor
18. feb 2025

@petranka3 bolo tak ako povedal lekár 1x, aj keď nie na 100%, ale trafil sa hneď

mariska1989
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2