icon

Je 45,9 mm málo?

nikinkals
30. jan 2015

Zienky,je dlzka krcku 45,9mm malo,som v zacatom 21tt a prognoza lekara bola,ze nedonosim babatko,kedze mam skrateny krcok a prvorodeny syn sa mi narodil v 26tt a toto je opat chlapcek..

jankapo
30. jan 2015

Skrateny krcok 45,9mm??? tak potom ja mam co povedat? v 21tt som mala 26mm, v 24tt uz len 16mm....a toto pri vsetkych tehu takto...a nikto ma nestrasil aj ked konstatovali ze ziadna slava....predtym som oboch porodila v 40tt...dufam, ze aj teraz tak....boze moj, takto ta vystresovat...neboj sa, krcok mas ukazkovy, aj ked vzhladom na predchadzajuci predcasny porod nie je opatrnosti nikdy dost...nechaj sa castejsie kontrolovat, neviem ci by som nevyhladala lekara s pozitivnejsim pristupom, to strasne vela spravi. drz sa!!! 🙂

anika1991
30. jan 2015

Ahoj.....mam kamaratku gynekologicku a tiez som sa bala ze mam zly krcok...a to mam 32,2mm... =) povedala ze krcok je idealny ked je nad 30mm =) cize ty mas podla mna ukazkovy..=) mozno len chcu byt opatrny kvoly predchadzajucim udalostiam.... tak drzim palceky a nestresuj sa...je ok..=)