Je bezpečné užívať Femibion 2 počas 2. trimestra?
žienky užívali ste v 2 trimestri femibion 2jku neustále alebo po 1 trimestri ste prestali? som 22 tyžden a už viackrat som počula že nie je uplne dobre uživať stále vraj su z neho velke deti :D váš názor?
To co je zase za blbost?😂😂😂😂
Cele tehotenstvo som brala Femibion , ani 2,5kg nemala 😂😂😂
To je mytus, skor odporucam uzivat kvoli sebe. Lebo to telo sa s tym nepara a berie co treba. Takze za mna ano,pri synovi som brala femibion, pri dcere nieco ine podobne a vahovo oki
To su vitaminy ,, preco by malo byt z toho velke dieta..
Su to vitaminy pre tehotne ako by mohli byt nebezpecne, ked su prave pri tehotenstve odporucane?! 🫣🤨 Ja som uz tento mytus pocula. Ale nie je pravdivy.
Kamoska brala Femibion, nakoniec musela rodit predcasne kvoli cukrovke, takze maly vazil menej. Najvacsi vplyv ma genetika ale my nevieme a velakrat sa to ani neda vediet co vsetko moze mat na velkost deti vplyv.
užívala som femibion 1,2 takmer od začiatku a takmer až do konca tehotenstva , dcéra 2920g a 48cm … len mám pocit že to ja som pribrala z tých tabletiek
Ja som uzivala femibion 2 pri prvej dcere a veru bola velika, tesne pod 4 kila... take nakynute dopecene babatko. Pri druhej som uzivala len v 1 trimestri, o pol kila lahsia pri porode ( ale isla aj skor) neviem ci to suvisi. no a teraz neuzivam nic, len kyselinu listovu a magnezko. A obcas vapnik.
V skutocnosti nie su ziadne vedecky podporujuce zavery, ze komplex vitaminov pomaha - jediny preukazatelny efekt na plod ma prave kyselina listova. Ostatne su skor na dobrej viere, ze to nemoze skodit. Ak by ti aj nieco chybalo, krv to ukaze a nasadi ti to lekar povedla - zelezo napriklad.
Ak teda nebudes brat, nic sa nedeje. Ak budes, tiez sa nic nedeje.

@naty_123 s femibionom 2 nemáš počas druhého trimestra končiť, ale naopak začať, je určený od 13. týždňa tehotenstva... Ja som ho užívala takmer do pôrodu a žiadne mega dieťa sa nekonalo, ani som o takejto súvislosti veru ešte nepocula