Je bezpečný pohlavný styk počas tehotenstva?
Ahoj dievčatá, ako to máte so s*xom a orgazmom? Ja som Raz v prvom trimestri krvácala, tak sa bojím.. no zároveň už skoro 3 mesiace nič, a teraz som v 14 týždni. A rada by som i keď rešpekt tam je 🙈😁
@slniecko_2919 ahoj ja som v 9tt a zatiaľ máme sex normálne aj napriek tomu že si riedim krv clexanom a anopyrinom ale je ten sex “jemnejší” a ak by som po ňom krvácala tak by sme už nemali
@slniecko_2919 ja som špinila (aj krvácala) v 1.trimestri od 5tt do 12tt, mala som aj “zákaz” od dr. Potom sme skúsili od 15tt cca, naozaj zo začiatku veľmi jemne, a v pohode. Teraz to tiež nehrotíme, sme opatrnejší..
@slniecko_2919 ja som cely prvy trimester slabunko spinila a mali sme parkrat sex, lekar nam nic nezakazal. Od druheho trimestra nemame obmedzenia ziadne. Ono neni krvacanie ako krvacanie. Ak len spinis a nie je tam cerstva krv, tak to nie je zvacsa nic vazne.
ved sa spytaj gynekologa ale pokial nemas komplikacie tak je bezpecny my nemame odkial vediet ako si na tom zdravotne od toho je lekar.🤦🏼♀️
Odpoveď ti dá gynekológ, nie MK. A už si veľká, nemusíš sa hanbiť povedat a napísať sex, dokonca aj gynekológ vie, že deti sa zvyčajne vyrábajú sexom
@slniecko_2919 My sme mali sex deň pred pôrodom. Možno ten sex pôrod aj urýchlil, ale možno to bolo jedno, že by prišiel tak či tak. A pri pôrode sa nič nestalo.
Pokiaľ nemáš rizikové tehotenstvo alebo krvácania, tak sex nemá vplyv na tehotenstvo. Samozrejme ak nebudeš skúšať rôzne akrobatické pozície ...
@slniecko_2919 Ja som tiez v prvom trimestri krvacala a potom este viackrat spinenie. Prvy trimester lekarka neodporucala, v druhom uz povedala, ze nevidi problem. Takze v druhom sme fungovali. V tretom mi uz tvrdlo brucho z roznych veci a akosi som intuitivne citila, ze uz zase radsej nie.
Odporucam poradit sa s tvojim gynekologom.

Ja som špinila, potom o dosť neskôr sme sa o niečo "pokúsili" a po orgazme som opäť špinila, tak sme už do pôrodu nič.