icon

Je bezpečný pohlavný styk počas tehotenstva?

slniecko_2919
Dnes o 11:05

Ahoj dievčatá, ako to máte so s*xom a orgazmom? Ja som Raz v prvom trimestri krvácala, tak sa bojím.. no zároveň už skoro 3 mesiace nič, a teraz som v 14 týždni. A rada by som i keď rešpekt tam je 🙈😁

anonym_04c09e
Dnes o 11:14

Ja som špinila, potom o dosť neskôr sme sa o niečo "pokúsili" a po orgazme som opäť špinila, tak sme už do pôrodu nič.

anonym_2a9c1d
Dnes o 11:19

@slniecko_2919 ahoj ja som v 9tt a zatiaľ máme sex normálne aj napriek tomu že si riedim krv clexanom a anopyrinom ale je ten sex “jemnejší” a ak by som po ňom krvácala tak by sme už nemali

anonym_ec887f
Dnes o 11:53

@slniecko_2919 ja som špinila (aj krvácala) v 1.trimestri od 5tt do 12tt, mala som aj “zákaz” od dr. Potom sme skúsili od 15tt cca, naozaj zo začiatku veľmi jemne, a v pohode. Teraz to tiež nehrotíme, sme opatrnejší..

anonym_5591fb
Dnes o 11:55

@slniecko_2919 ja som cely prvy trimester slabunko spinila a mali sme parkrat sex, lekar nam nic nezakazal. Od druheho trimestra nemame obmedzenia ziadne. Ono neni krvacanie ako krvacanie. Ak len spinis a nie je tam cerstva krv, tak to nie je zvacsa nic vazne.

anonym_0510c0
Dnes o 12:01

ved sa spytaj gynekologa ale pokial nemas komplikacie tak je bezpecny my nemame odkial vediet ako si na tom zdravotne od toho je lekar.🤦🏼‍♀️

anonym_797e3b
Dnes o 12:46

Odpoveď ti dá gynekológ, nie MK. A už si veľká, nemusíš sa hanbiť povedat a napísať sex, dokonca aj gynekológ vie, že deti sa zvyčajne vyrábajú sexom

anonym_04f3c6
Dnes o 13:53

@slniecko_2919 My sme mali sex deň pred pôrodom. Možno ten sex pôrod aj urýchlil, ale možno to bolo jedno, že by prišiel tak či tak. A pri pôrode sa nič nestalo.

Pokiaľ nemáš rizikové tehotenstvo alebo krvácania, tak sex nemá vplyv na tehotenstvo. Samozrejme ak nebudeš skúšať rôzne akrobatické pozície ...

anonym_c000f0
Dnes o 14:09

@slniecko_2919 Ja som tiez v prvom trimestri krvacala a potom este viackrat spinenie. Prvy trimester lekarka neodporucala, v druhom uz povedala, ze nevidi problem. Takze v druhom sme fungovali. V tretom mi uz tvrdlo brucho z roznych veci a akosi som intuitivne citila, ze uz zase radsej nie.
Odporucam poradit sa s tvojim gynekologom.