icon

Je test na pohlavie Babygen spoľahlivý?

naty_10
3. apr 2024

Dobrý večer,
mám len jednu otázočku, som prvýkrát tehotná a dávali sme si robiť test z krvi (Babygen) na pohlavie dieťatka, pretože môj gynekológ mi nechce povedať, čo to bude, vraj “čo by to malo byt?! No bábätko!” Chcem sa len opýtať tých, ktorí absolvovali tento test, či je to teda dôveryhodné a či nemáte skúsenosť, že bábätko bolo napriek výsledku krvi iného pohlavia ? Len aby sme nenakúpili modré vecičky a nakoniec bude dievčatko 😂

Strana
z2
angeli121212
6. apr 2024

@naty_10 presne hlavne nech ste zdraví 😊 kym som bola ešte mlada bezdetná tiež som chcela dievčatko lebo aj moja mama hrozne chcela, potom sme sa vzali s mužom a začali riešiť dieťa a zistili že som neplodná a jediná cesta pre nás je umelé oplodnenie vtedy som veľa vecí prehodnotila a jedna z nich bolo aj pohlavie dieťaťa teraz sme ja aj muž vďační že vôbec máme nášho drobca a či by bol chlapec či dievča nám to bolo jedno len nech je zdravý

naty_10
autor
6. apr 2024

@angeli121212 aj my sme mali s manželom problémy a jediná cesta bola umelé oplodnenie a sme vďační, že sa to (zatiaľ) podarilo a tiež nám nezáleží na pohlaví, človek si želá hlavne to zdravie 🙂

angeli121212
6. apr 2024

@naty_10 ano to zdravie je najdôležitejšie 😊

ronie338
12. apr 2024

Nechcem vám kaziť radosť ale poznám jedných ktorý si ho zaplatili, vyšlo im dievcatko, nakúpili všetko ružové, na ultrazvuku ani za svet sa ukázať a v 30tt zistili ze chlapec.

naty_10
autor
14. apr 2024

@ronie338 tak stať sa môže ozaj všetko, to Vám verím, uvidíme či to bude náš prípad

angeli121212
14. apr 2024

@ronie338 autorke vyšiel podľa testov chlapec tj našli jej v krvi prítomnosť chromozómu Y tam je ozaj veľmi veľmi nepravdepodobné že by sa test mýlil

Strana
z2