icon

Sú krvné testy na určenie pohlavia spoľahlivé?

6. júl 2026

Ahojte, sú prosím vás testy z krvi na určenie pohlavia 100%? Chcem si ich dať ak sa dá v 1 trimestri, prípadne začiatok druhého.
A prosím tie ktoré ste si ich dávali teraz nedvano aká je cena ? Pozerala som 80-120€

anonym_a91926
6. júl 2026

Ktore testy? Tych testov je viac. Mas babygen ktory je len na urcenie pohlavia a potom aj ktore zistuju okrem pohlavia pravdepodobnost niektorych chorob.

anonym_84781a
6. júl 2026

Ak nemyslis tie volnopredajne lacne sprostosti z kvapky krvi co Ti "doma povie", tak ano. Normalne odber u Dr, poslat na analyzu - ano, su.

anonym_24c037
6. júl 2026

Mne hovorila gynekologička, že niekomu krvný test zle určil pohlavie, takže možné je všetko

moonlight1210
6. júl 2026
@anonym_24c037

Mne hovorila gynekologička, že niekomu krvný test zle určil pohlavie, takže možné je všetko

@anonym_24c037 nemohlo sa v takom pripade jednat napriklad o chimerizmus?

anonym_2d1afd
6. júl 2026

@anonym_autor nam urcili presne. A kedze sme mali dovod preplatila to aj poistovna. 120 eur. 5 rokov dozadu.

anonym_2d1afd
6. júl 2026

@anonym_autor ale sli sme cez genetiku.

anonym_a397b9
6. júl 2026

@anonym_autor babygen ma vysiel 120 eur.Robi sa sice od 10.tt,no vysledky povedia az v 12.tt (aby zabranili potratom,pre nechcene pohlavie).Ja som bola v 13.tt.Prisla som na dohodnuty termin na 7 rano.Spisali sme anamnezu,nasledoval odber.Prisla mi sms o zaplateni (medirex)uhradila som sumu a cakala.Vysledky mali prist do 5 pracovnych dni.Mne prisli za 2 dni.Prisiel mail,sms,kod s ktorym vysledok otvoris.Plus den na to volala aj dr,co odber robila.Samozrejme,ze spravne a to pohlavie som aj porodila....Je uplne minimalne percento,kedy to nevyde.Ak v krvy matky zostanu stopy dna z predchadzajuceho tehotenstva (najma chlapca)vtedy moze ukazat test skreslene,ze opat ide ochlapca,hoci caka zena dievca.Alebo geneticke odchylky,dvojcata a pod.No to su naozaj minimalne skusenosti.Mne tiez v terminovke jedna pisala,ze na co idem vyhadzovat peniaze,ze ONA POCULA,ze to nemusi byt presne.Samozrejme skusenosr nemala,len ona pocula.Take mam najradsej,ze ja som pocula.

autor
7. júl 2026

Ďakujem dievčatá 🥰 áno myslela som babygen

autor
7. júl 2026
@anonym_2d1afd

@anonym_autor nam urcili presne. A kedze sme mali dovod preplatila to aj poistovna. 120 eur. 5 rokov dozadu.

@anonym_2d1afd môžem sa prosím spýtať na dôvod ?

anonym_2d1afd
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_2d1afd môžem sa prosím spýtať na dôvod ?

@anonym_autor ano hemofilia.

kiki68
7. júl 2026

@anonym_autor Mala som nifty Test 2x a obe deti podla vysledku, cize to sedelo.