Kedy sa vám bábätko otočilo dolu hlavou?
Chcela som sa spýtať kedy sa vám bábätko otočilo dole hlavou? Som v 26tt a nič.
Juj, však ty si ešte len v 2. semestri. To máte ešte kopec času. Môj sa otočil až v 40tt. Resp. On neustále menil polohu.
V 37tt keď som.sla na kontrolu pred plánovaným cisárskym 😂🤦♀️ dovtedy bol stále priečne
Moj bol dlho priecne, uz som bola zmierena s cisarskym a v 36tt sa otocil dole. A potom som sa zas zmierovala s normalnym porodom :D
V 20tt a ostala tak uz do porodu a aj tak bol z toho nakoniec akutny cisarak. Nestresuj sa, este ma cas 🙂
Moja mala bola otočená dole hlavičkou už od 22 týždňa. Doktor že ešte sa môže otočiť späť....našťastie zostala až do pôrodu dole hlavičkou ❤️
Moj sa otocil 8 ci 10x.bez prehanania. A to prave koncom tehotenstva medzi 35 az 41tt vratane
Moj par dni pred porodom. Druhe zas od zaciatku... a tretie si zas sedi na vajciach. Tiez som zvedava,ci a kedy sa otoci. Vraj aj zadockom nie je problem odrodit...aak je bruskp vacsie ako hlava.
Mne sa dlho nechcela otočiť bolo času dosť ale už spomínala doktorka sekciu. Tak som neváhala kým mala ešte v bruchu dosť miesta, skúsila som rady čo som našla, každý deň nejaký čas v takej polohe čo uľahčuje pretočenie, dá sa to nájsť na YouTube . Napr. Kľaknúť si a oprieť sa dopredu o ruky. Po asi 6 dňoch som cítila keď som bola v tej polohe že sa otočila. Ale tak možno by sa otočila aj bez toho neskôr ktovie ....

Ešte má veeeľa času