icon

Kedy vám začalo vidieť bruško počas tehotenstva?

24. sep 2020

Baby čau, ja iba tak na zahnanie nudy by sme si mohli vymeniť čísielka kedy Vám začalo byť vidno bruško o niečo viac? V ktorom týždni? 🤔

mayka730
24. sep 2020

Ja som v 22tt a poviem ti moc nieje vidno 😂🙈len akoby som sa trosku najedla ..😂

anile12
24. sep 2020

Ja čakám len prvé a vykuklo mi už v 12 tyzdni ale také riadne tehotenské od toho 17 týždňa.

zanettka1111
24. sep 2020

V prvom tehu okolo 20tt, pri druhom tak isto 🤗

katka281
24. sep 2020

Mne ho zacalo byt vidno asi v 21tt, dovtedy som bola len taka akoby nafuknuta 😊 teraz som v 24tt a uz je jasne vidiet ako tehotenske. Ale presne do dna to odsledovane nemam 😄

monika_xixi
24. sep 2020

Mne uz dlho vidiet bruško a to ešte nie som ani tehotna😏😂

diaalex
24. sep 2020

týždeň si už nepamätám, ale v 6. mesiaci začalo rásť 🙂

louise
24. sep 2020

pri prvom v 6tom mesiaci, pri druhom v 5tom mesiaci.

veronikabo
24. sep 2020

20 týždeň 😉

sasi_timi
24. sep 2020

V siedmom mesiaci ale aj tak si ľudia mysleli že som len pribrata 😀 asi to bolo aj tým že som nosila voľné šaty keďže bolo teplo von

jeliz59
24. sep 2020

U každého individuálne....ja som v 4 mesiaci mala bruch ako niektoré v 6 mesiaci 🤭

ckatka
24. sep 2020

Ja som cca od 12tt cítila také tvrdé podbrusko. A.kedze mam nadváhu a dole.taky faldik...za normálnych okolností stiahnem.brucho a faldik je preč...resp dobre.nohavicky a pevnejsie legíny mi spravia ploche brucho. Od toho 12tt ma.ale.vsetko tlačidlo...nič cez brucho som nezniesla ani gumičky... A brucho stiahnuť už nešlo. Takze to bolo vidieť. A cca od 15tt ako som cítila prvé motyliky...už sa ma občas aj niekto vonku spýtal ci čakáme babo. Už to bolo vidieť...keďže bolo leto a nosila som len tenké šaty. V 20tt som dávno musela nosiť tehotenské gate/legíny a to už by si iba slepý nevšimol. V tých tehu gatiach to bruško proste vyzerá tehotensky. V obyčajných s gumou cez pás aj teraz vyzerám len tučná 😂 a v tehotenských to je také pekné...😂😂
Fakt.zalezi.aky strih si oblecies. A akú farbu. Ja keď si dám . čierne tak.si,nikto.nevsimne (kým sa neotocim zboku). Vo farebnom je to.jasne aj spredu...(26tt)

riamia_92
1. okt 2020

Ja som 18 a už pomaličky vytŕča ☺️