Koľko ste pribrali do 17 týždňa tehotenstva?
Ahojte baby ja som teraz 17 tt a nepribrala som este nic..je to mozne?brusko mi uz vyskocilo..kolko ste mali navyse v tomto tyzdni??
Super, nie som sama 🙂 Najprv som schudla cca 2kg a teraz, keď som 15+6 som pribrala späť neuveritelné pol kilo :D a aj to som priberala 2týždne :D
Pri prvom tehotenstve +5kg a pri druhom -2kg
ahojte, ja som v 17tt a +2kg, moje prve tehu 🙂
Ahojte ja som v 19tt a zatial som schudla 3,5kg ale ze zatial to nevadi jem vsetko co mi chuti a kedy chcem. Pri prvom som pribrala 12kg a po porode som schudla 16kg.
Ahojte, ja som momentalne v 15 tt a pribrala som cca pol kila. Ked budem v 17 tt budu presne vianoce, tak sa ozvem potom 😀 to uz bude ine cislo.
ja som v 16tt a zatial +2kg 🙂
ahojte ja som v 19 týždni a zatiaľ som pribrala iba 2 kilá ale sestrička u doktora povedala že to je dobre že sa nemám čoho báť ešte to pôjde hore 🙂 lebo inak nato že som pribrala iba 2 kilá tak bruško mi dobre narástlo a taaak mi chutí čokoláda 🙂
Ahoj, je som do 17t.t. pribrala len kilo, ale teraz mi nabehli 3, tak uvidíme, ako rýchlo to pôjde ďalej.
Ahojte... ja som momentálne v 16tt a mám asi o tri kilá menej.....
ahoj ja som v 18tt a nepribrala som este nic, ale brusko uz mam riadne
pri prvej dcere som za cele tehotenstvo pribrala len 6 kil
@katkazabor neboj zachvilku začneš priberat, ja som ani nevracala ani zle vobec mi nebyvalo a začala som priberat až okolo 18-19tt a nakoniec som mala 19 kilov navrch a super tehotenstvo. takto to často byva na začiatku 😉
ahoj, ja som mala v 17tt + 4kg, pri prvom tehu asi +6kg
Ahojte, som v 18. tt a doposial som od zaciatku asi + 8 kg, cakame prve a vobec mi nebolo nevolno, z toho som vacsinu dala prve mesiace, co mi tak chutilo, uz sa to trochu unormalnuje. Mesacne je vraj standard tak +1.5 kg, co u mna absolutne neplati, ale je to asi dost individualne
pri prvom nejake dve kila a teraz zacinali sme na 48kg a mame 51kg, cize 3kg k dobru
Ja som v 18. týždni a zatiaľ mám hore len kilo, ale je to spôsobené tým, že som 2 mesiace vkuse zvracala a ešte aj teraz kedy-tedy zo mňa ide hocčo von.. Takže ak sa to neunormálni, asi toho veľa nenaberiem.
ja som do 17tt pribrala 2kg 🙂
ja som v 25 tt a pribrala som tiiež len 5 kg aj to az teraz za posledny mesiac ...🙂
Ahojte, som tu nová, ja som zatiaľ v 17tt a pribrala som 3,5kg. Stále ma však trápi zápcha, takže váha mi skáče hore-dole až o kilečko. Pchám do seba vlákninu a sušené slivky a chvalabohu to zaberá. Podľa lekárky je moja váha v norme, kedže mi už pekne vytŕča bruško a cítim aj pohyby.
Ja som schudla 6kg
Ja tiez 18tt a ani gram navyse zatial ;)
Som v 17tt a mam + 3kg. Do konca je este daleko. 😀 snad to po porode pojde vsetko dole 😀
v 18 tt som mala asi -6kg..teraz v 22tt mam -3 🙂
ja do 17tt zatiaľ 0kg. Držím si pôvodnú váhu - nadváhu 🙂
Kamoška do 25tt pribrala len 1kg 😉
1kg
Ja som v 16.tt zatíal pribrala zatial 1kg,uvidime ako to pojde dalej.
ja som v 18tt a napriek totalnm nevolnostiam ktore len teraz ustavaju som pribrala 8 ! kg. toto je druhe tehotenstvo, pri prvom som mala kvoli nevolnostiam uz v 6 tt minus 6 kg. ale preco ma to hodilo pod sestrinym linkom?????
3 kg zatial 🙂
ja som pribrala do 16TT iba kilo...a tiež bruško bolo vidno riadne...presunul sa mi tuk z kade-dade asi :D ale teraz som v 22TT a už sme pribrali 4kg :D tak sa neboj 😉 telo vie, čo robí 😀
V 17 tt to bolo asi + 4 kg

ja som v 19tt a pribrala som 6 kg ale závisí čo v ten deň spapám, ak napr. jeden deň len behám a pomenej jem odrazu dám dole 2 kg 😀