icon

Koľko ste pribrali do 17 týždňa tehotenstva?

katkazabor
22. aug 2011

Ahojte baby ja som teraz 17 tt a nepribrala som este nic..je to mozne?brusko mi uz vyskocilo..kolko ste mali navyse v tomto tyzdni??

luckagelienova
22. apr 2014

Baby som 15tt a zatial som nepribrala nic len chudnem ,stale mi je zle,vazim sa na dvoch roznych vahach a na tej nasej som dala cca 10 kg dole,u dokyho to uvidim az teraz v piatok idem do poradne ale cca asi 7 kg,viem kazda vaha inak vazi tak neviem ale niesom nadcena 😢 bude sa doky vadit joooojjjjoooojoooooooj ☹ ☹

weron84
23. apr 2014

Baby ja som v 14 tt a pribrala som 1 kg, jem často v malých množstvách a veľa ovocia... 🙂 a myslím, že to nie je žiadna tragédia...ešte bude čas priberať.. 😉

doduska77
24. apr 2014

ja som pomaly v 19-tom a pribrala som približne 4 kg

lenkadenisa
30. apr 2014

1kg, ale pekne som sa zagulatila na brušku 😀

katka2501
30. apr 2014

Ja som v 17 tyzdni a pribrala som 6 kg a mam uz aj bruško 🙂

katymi
30. apr 2014

ja som prve mesiace dva kg schudla a priblizne v 6 mesiaci nabrala spat. 20 tyzdni este nebolo ani vidiet naznak tehu.

duratlicka
1. máj 2014

Mne bolo pri prvom strasne zle,takze len 1,5kg.Teraz v druhom do 18.tt 3,3kg.

litvikova
12. máj 2014

Ja som zacala 17 tyzden a pribrala som leb 2 kg.od zaciatku tehu

anci852
12. máj 2014

asi 3 kg

katusap
12. máj 2014

do 17 tt som schudla 8 kg a priberat som zacala niekedy v 21 tt

lara7788
28. máj 2014

Heh, prave som v 17 tt a od zaciatku tehu som priberala pravidelne 1kg >}

slavomiraaa
28. máj 2014

ahoj, ja som schudla 5 kg do 18 tt a teraz som 22 tt a som už nabrala naspäť 5 kg , ale len na brušku sa mi zdá. uvidíme ako ďalej 🙂 príde to časom aj ty naberieš 🙂

livi28
2. jún 2014

Ja som v začala 18 týždeň a mam +3kg, neviem či je to vela alebo malo, nestresujem sa vahou no pribrat do konca 25 kg ako kamosky nechcem :( chvalabohu chute ma zatial obchadzaju a to som doma

pusinkaja
2. jún 2014

Ahoj všetky tehu maminky
vôbec sa netráp hmotnosťou, ja som po 13 rokoch druhý krát tehotná mám 33 r. pri prvom som pribrala ledva 8 kg a syn mal necelé 4 kg. Tera som 15 tt+ 3 a ked sa ráno zobudím tak tam nejaký hrbolček je no keď sa najem tak som ako v 7 mesiaci 🙂
U každej z nás je to individuálne.
Hlavne sa neprejedaj nejedz v noci aj keď sa to občas nedá vyhrávajú mi muzikanti v brušku o 100/200, ale napijem sa.Držte sa vštrky tehuľky

erikam84
2. jún 2014

no ja som v 18 tt a kilecka idu hore uz mam plus 8 🙂 a to som v zivote nemala problem s vahou, vysportovana postava s trenerom a na bruchu kocky :D zadok tvrdy a teraz nooo gulickaaa, ale budem mat z coho chudnuut 🙂 jem na co mam chut 🙂

tanikoro
4. jún 2014

ja dnes zacinam 18tt a iba kila jem vela a vsetko 😒

espanka
7. jún 2014

ja som do 17 tyzdna pribrala 1,5 kg =)...a to som stastna lebo uz 6 rokov sa mi nedarilo pribrat ani gram

andreaal
9. jún 2014

Ja som v 16 tyzdni a pribrala som 2 kila, pred tehotenstvom som mala 48 kil, na zaciatku tehotenstva mi byvalo dost zle, aj som pochudla ale od 12 tyzdna uz viem papkat.

lenbea
12. jún 2014

to je uplne individualne a vôbec to netreba porovnavať. ja som v 26. a ešte stale nemam viac ako na začiatku. najprv som schudla 4 kg a ešte stale ich nemam naspať. A to sa vôbec neobmedzujem, a nie som ani chudá, skôr mám sklony k priberaniu. a doktorka ma pochválila, že je to dobre. ale pri prvej som v tomto štadiu mala asi 9 - 10 kg navyše. vôbec to nechapem.

myawilkinson
14. júl 2014

ja 20tt +5kg ... 🙂

jackie17
17. júl 2014

16+0tt plus 2kg

tinka1987
17. júl 2014

18.týždeň +3kg

nenullienka
17. júl 2014

17 + 4 tt plus 2 kg 😉

eny211
18. júl 2014

Ahojte, ja som v 13 tt a už som pribrala 10kg a som zúfalá, lebo sa mi to zdá moc, lekár mi nič nepovedal, ale ja to strašne cítim, predtým som sa stravovala maximálne zdravo, ako je zeleninka a mačingovo, bolo mi výborne, no keď som otehotnela, nemôžem z toho nič cítiť, dostala som do seba len sladké jedlo, navyše mi bývalo zle a malá som brutálne záchvaty hladu, aj v noci, teraz asi týždeň to poľavilo, zeleninu a mäso ešte moc nedám, iba málo, ale aspoň viac ovocia,menej sladkostí....aj váha nejde tak hore a dúfam, že to už nebude také desivé, lebo termín mám v januári a dovtedy by som sa asi neodniesla 😒

sumalee
18. júl 2014

ja mám tiež termín v januári 2015, som v 14 + 5 tt a už som pribrala asi 6 kg, je to dosť kedže je to len slanina ☹...nebola som najštíhlejšia ani ked som otehotnela, no ale teraz mi to už začína vadiť lebo ešte nevyzerám na tehotnú ale len že som tučná ☹..nebývalo mi veľmi zle, len sa mi hrozne zvýšil apetít, takže vkuse niečo šrotujem, najem sa obed polievka druhé a o hodinu mi škvrka v bruchu ☹...predtým som tiež jedla zdravo, cvičila 4x do týždna a teraz som tak unavená že ledva chodím...no ak to takto pojde dalej tak sa fakt budem za chvílu gúľať len..určite to nie je dobré ani pre bábätko ach..

leamax
18. júl 2014

dnes 18tt+6, cakame dvojicky a od zaciatku som vyvracala 5kg a naspat mam len 1,10kg. ja by som zas rada, keby uz nevraciam, ale priberiem konecne nieco

lenocka_lm279
25. júl 2014

ja som v 32 týždni a zatiaľ som pribrala iba 4 kg ale doktor povedal, že je všetko ok. A sme zvedaví koľko bude mať malá keď pojdeme teraz v utorok sa vážiť naposledy mala pred troma týždnami 1,5 kg.

nokiaa
2. sep 2014

čaute baby... ja som na tom podobne... začínam 15tt a pribrala som asi 200g. A bruško sa mi zdá mini :/ Na jednej strane som rada, že moc nepriberám ale priateľ už začína mať hysák, či bude bejby ok keď mi nechutí jest... 😕

angel90911
2. sep 2014

🙂 ja som v 19tt + 2d a tiež som do toho 17 týždna nepribrala ani deko, a teraz šup 3kg takže pohoda 😉

jersey333
25. sep 2014

je to normalne neboj sa nic , ..ja som v 36 tt a pribrala som len 2 kg od zaciatku tehu a vobec sa neobmedzujem , ...cize kazda zena to ma individualne