Koľko ste pribrali do 17 týždňa tehotenstva?
Ahojte baby ja som teraz 17 tt a nepribrala som este nic..je to mozne?brusko mi uz vyskocilo..kolko ste mali navyse v tomto tyzdni??
Baby ja som v 14 tt a pribrala som 1 kg, jem často v malých množstvách a veľa ovocia... 🙂 a myslím, že to nie je žiadna tragédia...ešte bude čas priberať.. 😉
ja som pomaly v 19-tom a pribrala som približne 4 kg
1kg, ale pekne som sa zagulatila na brušku 😀
Ja som v 17 tyzdni a pribrala som 6 kg a mam uz aj bruško 🙂
ja som prve mesiace dva kg schudla a priblizne v 6 mesiaci nabrala spat. 20 tyzdni este nebolo ani vidiet naznak tehu.
Mne bolo pri prvom strasne zle,takze len 1,5kg.Teraz v druhom do 18.tt 3,3kg.
Ja som zacala 17 tyzden a pribrala som leb 2 kg.od zaciatku tehu
asi 3 kg
do 17 tt som schudla 8 kg a priberat som zacala niekedy v 21 tt
Heh, prave som v 17 tt a od zaciatku tehu som priberala pravidelne 1kg >}
ahoj, ja som schudla 5 kg do 18 tt a teraz som 22 tt a som už nabrala naspäť 5 kg , ale len na brušku sa mi zdá. uvidíme ako ďalej 🙂 príde to časom aj ty naberieš 🙂
Ja som v začala 18 týždeň a mam +3kg, neviem či je to vela alebo malo, nestresujem sa vahou no pribrat do konca 25 kg ako kamosky nechcem :( chvalabohu chute ma zatial obchadzaju a to som doma
Ahoj všetky tehu maminky
vôbec sa netráp hmotnosťou, ja som po 13 rokoch druhý krát tehotná mám 33 r. pri prvom som pribrala ledva 8 kg a syn mal necelé 4 kg. Tera som 15 tt+ 3 a ked sa ráno zobudím tak tam nejaký hrbolček je no keď sa najem tak som ako v 7 mesiaci 🙂
U každej z nás je to individuálne.
Hlavne sa neprejedaj nejedz v noci aj keď sa to občas nedá vyhrávajú mi muzikanti v brušku o 100/200, ale napijem sa.Držte sa vštrky tehuľky
no ja som v 18 tt a kilecka idu hore uz mam plus 8 🙂 a to som v zivote nemala problem s vahou, vysportovana postava s trenerom a na bruchu kocky :D zadok tvrdy a teraz nooo gulickaaa, ale budem mat z coho chudnuut 🙂 jem na co mam chut 🙂
ja dnes zacinam 18tt a iba kila jem vela a vsetko 😒
ja som do 17 tyzdna pribrala 1,5 kg =)...a to som stastna lebo uz 6 rokov sa mi nedarilo pribrat ani gram
Ja som v 16 tyzdni a pribrala som 2 kila, pred tehotenstvom som mala 48 kil, na zaciatku tehotenstva mi byvalo dost zle, aj som pochudla ale od 12 tyzdna uz viem papkat.
to je uplne individualne a vôbec to netreba porovnavať. ja som v 26. a ešte stale nemam viac ako na začiatku. najprv som schudla 4 kg a ešte stale ich nemam naspať. A to sa vôbec neobmedzujem, a nie som ani chudá, skôr mám sklony k priberaniu. a doktorka ma pochválila, že je to dobre. ale pri prvej som v tomto štadiu mala asi 9 - 10 kg navyše. vôbec to nechapem.
ja 20tt +5kg ... 🙂
16+0tt plus 2kg
18.týždeň +3kg
17 + 4 tt plus 2 kg 😉
Ahojte, ja som v 13 tt a už som pribrala 10kg a som zúfalá, lebo sa mi to zdá moc, lekár mi nič nepovedal, ale ja to strašne cítim, predtým som sa stravovala maximálne zdravo, ako je zeleninka a mačingovo, bolo mi výborne, no keď som otehotnela, nemôžem z toho nič cítiť, dostala som do seba len sladké jedlo, navyše mi bývalo zle a malá som brutálne záchvaty hladu, aj v noci, teraz asi týždeň to poľavilo, zeleninu a mäso ešte moc nedám, iba málo, ale aspoň viac ovocia,menej sladkostí....aj váha nejde tak hore a dúfam, že to už nebude také desivé, lebo termín mám v januári a dovtedy by som sa asi neodniesla 😒
ja mám tiež termín v januári 2015, som v 14 + 5 tt a už som pribrala asi 6 kg, je to dosť kedže je to len slanina ☹...nebola som najštíhlejšia ani ked som otehotnela, no ale teraz mi to už začína vadiť lebo ešte nevyzerám na tehotnú ale len že som tučná ☹..nebývalo mi veľmi zle, len sa mi hrozne zvýšil apetít, takže vkuse niečo šrotujem, najem sa obed polievka druhé a o hodinu mi škvrka v bruchu ☹...predtým som tiež jedla zdravo, cvičila 4x do týždna a teraz som tak unavená že ledva chodím...no ak to takto pojde dalej tak sa fakt budem za chvílu gúľať len..určite to nie je dobré ani pre bábätko ach..
dnes 18tt+6, cakame dvojicky a od zaciatku som vyvracala 5kg a naspat mam len 1,10kg. ja by som zas rada, keby uz nevraciam, ale priberiem konecne nieco
ja som v 32 týždni a zatiaľ som pribrala iba 4 kg ale doktor povedal, že je všetko ok. A sme zvedaví koľko bude mať malá keď pojdeme teraz v utorok sa vážiť naposledy mala pred troma týždnami 1,5 kg.
čaute baby... ja som na tom podobne... začínam 15tt a pribrala som asi 200g. A bruško sa mi zdá mini :/ Na jednej strane som rada, že moc nepriberám ale priateľ už začína mať hysák, či bude bejby ok keď mi nechutí jest... 😕
🙂 ja som v 19tt + 2d a tiež som do toho 17 týždna nepribrala ani deko, a teraz šup 3kg takže pohoda 😉
je to normalne neboj sa nic , ..ja som v 36 tt a pribrala som len 2 kg od zaciatku tehu a vobec sa neobmedzujem , ...cize kazda zena to ma individualne

Baby som 15tt a zatial som nepribrala nic len chudnem ,stale mi je zle,vazim sa na dvoch roznych vahach a na tej nasej som dala cca 10 kg dole,u dokyho to uvidim az teraz v piatok idem do poradne ale cca asi 7 kg,viem kazda vaha inak vazi tak neviem ale niesom nadcena 😢 bude sa doky vadit joooojjjjoooojoooooooj ☹ ☹