Koľko ste pribrali do 19. týždňa?
kolko ste pribrali do 19tt.
Ja som sa stale nedostala ani na svoju povodnu vahu, schudla som 1,5 kg a nabrala naspat 1 kg, vazim 54kg a som 18+0. Brusko uz mam a prsia mi tiez nabrali + 1 cislo.
Som v 26 t a pribrala som 4 kg , priberá sa aspon u mna to bolo tak od 7 mesiaca potom idú kilá rychlejšie 🙂
ja som 19 tt a doteraz som -1kg , ale ratam s tym ze coskoro sa to rozbehne 🙂
Ahojte... 🙂 .. keď som otehotnela tak od 16tt som začala chudnúť... každý deň som jedla celý deň sa napchávala no váha išla stále dole..do 19 tt som schudla 8kg.. no ako sme začali 20tt tak som behom 3 týždňou pribrala 7kg..čo si o tom myslite?..je to normalne?... 😉
19tt plus osem kilo... moc vela
Ja budem v piatok v 20 tt. Pribralasom2 kg brucho nikde ale samy tuk na bokoch :/
Som 19tt a zatiaľ 10,5kg.. ale verím že ono sa to rozbehne ani nebudem vedieť ako 😀
Ahojte, ja končím 19. tt a pribrala som iba 2,5 kg. Všetko ide iba do bruška 😀
ja som teraz v 19tt a pribrala som 3kg
Max. Kilo...
@tinushka13 10,5kg?? Nie jebto privela??
@luciferkax ked sa citi fajn tak je to v pohode, ale je to veru dost, ja som za cele tehu ledva nabrala 12 kg,ale je to individualne, mna lekarka dost karhala za kazde kilo, ale pozor som si nedavala, zrala som ako diva a vsetko, neviem preco tak davala pozor na moje kila, lebo tehu som zacinala s 55 kg, hlavne je aby sa citila v pohode, lebo nervozna tehula je casovana bomba 🙂
@bielavila podla mna je 10kg pribrat strasne vela..sak najviac sa pribera druhu polku".. ja som tolko pribrala za cele tehotenstvo
@luciferkax ved aj ja, ja som pribrala iba 12, ale mam kamosku a ta dala 32, bola v pohode, iba tucna, potom to rychlo zhodila, ale podla mna je to preklep 🙂
@luciferkax teraz normálne premýšľam na čo som písala odpoveď .. bo som 34tt a pribrala som 8kg.. normálne som teraz mimo .. ale skôr to malo byť 1,5kg 😀 tehotenská demencia 😀
@tinushka13 myslela som si ze preklep..ked si napisala ze desat a.ze cakas ze sa.to pomaly rozbehne.. hahahaha
@luciferkax ti poviem, si ma dostala.. norálne som čučala ako struna z gauča.. hlavne keď tých 1 som ešte ani teraz nenabrala.. chi chi keby sa mi to tak potom aj rozbehlo.. by som vyzerala..
ja som v 19. tyzdni a pribrala som zatial necele 3 kg. 21. maja idem ku gynekologicke tak uvidime kolko to bude zatial kil dovtedy 🙂
Co by som dala zato ,keby som do noh schudla ;) som v 16tt +3kg a velmi mi chuti...
...pri synovi som pribrala za cele tehu 18,5kg...zostalo mi z toho 12kg navyse doteraz (co je vyse 6,5 roka) + teraz som 19tt+3 a mam k tomu navyse 7 kg...takze budem mat co robit...hah...kaslem na to, hlavne, ze babo je zdrave!!!... 😒
Ja skoro nic, mam + 1,3 kg, a to som ani nevracala, jem normalne, takze bude zo mna taky "hajzlovy pavucik" 😀 , ale zevraj min. od 7 mes. urcite priberiem...tak sa nechame prekvapit 😉
budem koncit 19tt, pred tehu som važila asi 55kg, teraz mam 61,5, vidiet to len na zadku a bruchu zatial... Jem ako predtým, nevracala som ani raz, ale necvicim ani predtym som necvicila, tak by som aspon nieco lahke chcela lebo ten zadok nejako rastie 😀
@kefrinky z toho si nerob nic ja som za mesiac pribrala 3 kg predtym len take 1 kg.a to priberam radsej na brusko.neboj priberes ☺
Ja som tiež v 19. týždni a schudla som 10 kg 😉
To nie je dobre,to je vela.u lekara si nebola?
ja som zatial nepribrala ani gram 🙂 je to individualne
Ja mam +5kg. Cize kazdy mesiac +1kg
Je to veľmi individuálne .. ja som schudla 10 kg a teraz som v 28 tt a mám naspäť 5 kg. Malé je v poriadku pekne priberá. Nestresujte sa inými tehulkami. Každá sme iná a každá má iné tehotenstvo.

22+4 pribrala som 7kg