Koľko ste pribrali do 25 tt čiže 7. mesiaca?
ja zatiaľ 4,5 kg
Ahojte,no pri malej som pribrala do 7 mesiaca asi 15 priblizne.a teraz pri druhej som v 7 a zatial mam navyse 6-7kg.
Zatiaľ +10kg, som zvedavá ako to ešte porastie. Mám pocit, že prejdem okolo chladničky a už priberiem 🙂))
Ahojte.Ja som 23.tt a pribrala som 7,5 kg.A brusko mam dost velke. 🙂
ja 4kg 🙂
Pred tehu som vážila 59 kg pri výške 171cm,som práve v 25 tt a pribrala som zatiaľ rovných 10 kg. ☹ A to sa šialene obmedzujem a odolávam sladkostiam.
ja som pribrala do teraz do 29. t 11 kg
...no ja som za celé tehotenstvo pribrala 5kg....takže v tom 7. mesiaci som mala cca +2,5kg....
3kg
6kg 😀
+15kg... čo už...
v 25. tyzdni 9 kg, ale som ako kyselina, jem co vidim. Uvidime, kam sa dostaneme o 15 tyzdnov:(
Pribrala som 8,5 kg, som spokojná, neriešim. Viem, že po pôrode ma dojčenie vráti k pôvodnej váhe. 🙂
Schudla som 5 kg
keď žena priberie málo alebo veľa,upozorniť ju má doktor.nie porovnávať sa s cudzími ženami..
Tiez mam +9 kg a zacinam 26 tt 😀 neriešim, neobmedzujem sa, ale ani neprejedam 😉
no ja som teraz 20tt a z povodnej vahy 84kg som na 79,5kg a zatial je vsetko v poriadku 🙂
ja som celkovo do porodu pribrala 20 kg 🙂 v 7m sa ma pytali, ze kedy to uz bude, ja ze este casu, ze este 2 mesiace predomnou, tak potom, ze ci dvojicky budu 😀
Do zaciatku 25tt zatial + 6kg 🙂 ale bala som sa, ze budem priberat viac, lebo viac oddychujem a papam 😀
Pri prvom som pribrala pocas celeho tehotenstva 8kg a teraz cakam druhe babenko,som v 7.mes. a zatial som pribrala 3kg.je to individualne,u kazdej prebieha tehotenstvo inak,pritom sa stravujem normalne,ziadne obmedzovanie,ale tie kila nejdu hore..takze sa uvidi kolko este priberiem,podstatne je,aby dietatko bolo zdrave.. 🙂
Pri prvom tehotenstve nejake 3-4 kila...
Ja som momentálne v 26 týždni a pribrala som 2 kg. ☹
som v 26 tt a zatiaľ 6 kg 🙂, prvé tehotenstvo celkovo 13 kg, z toho malá vážila 4752 g 🙂
som 22tt a pribrala som 7 kg mám pocit že ma roztrhne toto nieje normálne sestrička ma asi riadne zdžube ked prídem na poradňu
Aj ja sa bojím priberania. Pri synovi som pribrala 30kg a teraz čakám dievčatko. Som v 22t a pribrala som 11kg. Pýtala som sa doktora či si mám dávať pozor na priberanie a povedal mi, že ked má dieťatko normálne miery a na sone mi sedí aj dátum pôrodu podľa veľkostí mimča tak si nemám robiť starosť. Že je to individuálne. Nikdy som nebola chudá a pred pôrodom som vážila 63kg a meriam 164. Uvidíme ako to pôjde ďalej.
Každá sme iná zavisi to aj od toho z akou váhou otehotnies... ja som pribrala doteraz 4kg a tie som pribrala za posledný mesiac lebo musim lezat mam rizikové... ale pripisujem to aj tomu ze babo si bralo zo zasob kedze ich je na mne dost 😀 uvidíme koľko to ešte bude do porodu 😀 ale neriešim hlavne že maly bude v poriadku a zdravy 🙂
ja som v 27 týždni a mam o 15 kg naviac možno to je aj tým že som prestala fajčit a vobec som nevracala ale je to dost ☹ ....strašne i chutí sladké no zabijem sa 🙂
fu to neviem ale počas celej tehu som pribrala +20 kg.. ☹
Ja 10kg....

Ja som včera začala 24tt. a mám navrh cca 6,5kg. Neviem či je to dosť, alebo málo, ale bruško mám malé 😵