Koľko ste pribrali v tehotenstve?
Dobrý deň , môžem sa spýtať koľko ste pribrali počas tehu ? Ja som v 28 tt a už mám + 16 ,17 kg je to v poriadku?
Podľa mňa je to dosť, však ešte máš dosť pred sebou. Ja som cca 20 TT a mám 4 kilá a mi povedala doktorka že si mám dávať pozor na jedlo.
Mala som 51 kg a rodila som 62 kg.
Ja idem do 27tt a pribrala som 5 kg zatial
Ja som 30tt a pribrala som 20kg. V prvom tehotenstve som pribrala 23kg....no asi to tak má byť. Ale išlo to pekne rýchlo dole, dúfam že aj teraz to tak bude
Tiez som bola zhrozena ze kazda pribrala okolo 8kg ja som pribrala 22kg..kazda zena to ma inak
Keď som mala 20r išla som rodit s 54kg, po pôrode som mala 49kg,
O 17r pozdejšie mala som 56kg a išla som rodit s 74kg, po porode som kus schudla potom zase od vitamínov na kojenie pribrala..ako 40r som ostala tehotna s 69kg, išla som rodiť 84 kg, rok som po porode som schudla na 74kg a od vitamínov som pribrala a mam 77kg.
Dávaj si pozor čo žiješ lebo potom ťažko pôjde dole
Plus 12-13 kg počas celého tehotenstva.
Pribrala som 12 kg počas celého tehotenstva ale ticho závidím tím čo píšu že po pôrode to išlo pekne rýchlo dole 🙈 v pôrodnici som nechala asi 7kg a zvyšných 5 som so sebou nosila ešte dosť dlho, snažila som sa kojiť, nešlo to, mala som z toho repky a tie posledné kilá som dala az keď som sa asi po pol roku dala dokopy že aj dieťa bez kojenia je zdravé a šťastne 🤷♀️… dúfam že v ďalšom tehotenstve prinesiem tiež tak max 12 a tentoraz to po pôrode dúfam nebudem hrotit a opúšťať sa 🤞😅
je to vysoko individualne a pokial sa clovek vyslovene nepreziera a "neje za dvoch", tak s tym aj tak nic nespravis 🤷♀️ ja som pocas tehotenstva sportovala a davala si pozor na jedlo, ked som sa ale roky zvykla stravovat low carb a zrazu som pol tehotenstva prezivala na pecive, lebo mi od ineho bolo zle pribrala som 23 kg 😬 kedze ale dieta sa narodilo a malo 4.5, placenta sa im nezmestila do sacku na biologicke vzorky 😂 v porodnici som nechala hned 11 kg, nanestastie napatrim k tym vyvolenym, ktore vdaka kojeniu chudnu, kedze maly bol valibuk a casto bol v noci hore a dozadoval sa 🐐 cez den som prezivala opat len na kamosoch sacharidoch, takze s poslednymi kilami bojujem, maly bude mat 9M
nemam rada "ja som pribrala iba"...kazda mame ine telo, inu startovaciu vahu, iny metabolizmus, iny vek a ty sama vies ci "zeries" somariny a vies ubrat a trosku sa hybat alebo nie 😉
Pri prvom 11kg, babatko malo 3180 g, pri druhom 8 kg, babatko malo 3130 g
cca 9-10
Pri kazdom inak, pri prvom 18kg, pri druhom 12 a pri tretej 8kg. Podstatne je ako to ide potom dole. Moja sesterka pribrala 30kg ale schudla to daz dva, vzdy bola chuda a aj po porode to islo dole.
Prvé +13,druhé +9
V prvom tehotenstve cez 20 kil, otehotnela som s nejakymi 73kg a rodit som sla isto nieco cez 100. 98 som mala na zaciatku 9. mesiaca a potom som sa prestala vazit. Nieco som schudla, ale potom zas pribrala, dlho som mala vahu 86. Po necelych 3 rokoch som schudla na 76, znovu otehotnela a 2. tehotenstvo som sla rodit okolo 92 kil. Ako som zas mala cukrovku, chudla som. V oboch tehotenstvach cukrovka, dieta, presne vazdnie jedla, ratanie kalorii, v prvom som aj napriek tomu priberala, v druhom som chudla. Po 2. porode sli kila dojcenim brutalne dole. Po 3 mesiacoch som mala 73. Teraz ma maly 9 mesiacov, po skonceni dojcenia som trochu pribrala, ale uz sa na tom pracuje.
pri prvom takmer 30kg, pri druhom 25kg
V 29tt som zatiaľ +13. Brala som aj Femibion a hneď prestala, po tom čo šla váha zrazu drasticky hore v 1.trimestri. Začala som pri 48kg. No moje raňajky boli kedysi káva a cigareta, jedlo až na obed a potom riadna večera. Teraz sa stravujem pravidelne, nefajčím samozrejme a jem normálne zdravo, ešte aj cvičím. Tlak v poriadku, nohy neopúchajú, chodím normal do roboty, makám v záhradke a vôbec nepociťujem záťaž. Priberanie je individuálna vec. Ja sa zle necítim. Mám skôr pocit, že mi svaly pribudli 😂 A doktor mi nič nepovedal na to.
Ja som začínala na 52 a končila na 75 po pôrode som važila po mesiaci 63 a dnes som 6 a pol mesiaca po pôrode a vážim 54 😊
Môže to byť aj tým ze ta zavodnuje a s tým nespravíš nič ja som mala vychodziu 74 a pri pôrode cez 105 v pôrodnici som chodila bosá lebo som neobula ani mužove šľapky
Pri dcére 13 kg a pri synovi 9 kg
Ja som zatiaľ 37tt a mám + 18kg začínala som na váhe 67kg. Spolieham sa na to, že to pôjde kojenim dole 😁
Je to dost hormonalna vec. Urcite by som sa neporovnala s inymi. Ja som 26t a som +8kg. Kazda priberie kolko ma podstatne je aby dieta bolo v poriadku. Mne dost narastli prsia(a tie tiez nieco vazia🙈) takze vacsi prirastok na vahe neznamena automaticky prejedanie sa a pod..zaklad je jest ako doteraz (nie za dvoch a pod) viac zdravo ako sladkosti.
9,5 kg za cele tehu, mala som predtym taku priemernu postavu ani uplne chuda ani tucna. Z toho ale skoro 3 posledny mesiac, kedy som sa uplne opustila 🤦🏼♀️
Prvé tehotenstvo som začala na 50 kg a išla som rodiť s70 kg.Druhé tehotenstvo som začala na 60 kg išla som rodiť s 80 kg.Teraz čakám dvojičky začala som s 69 kg teraz som 15 tt a pribrala som už 7 kg a to sa vôbec neprejedám lebo doteraz mi bolo celé dni zlé,teraz už je to lepšie ale vela jedla ani teraz neviem zjest lebo ma páli po všetkom zácha.Aj prsia mám obrovské😁
Ja pri prvom 27kg a pri druhom 9kg
13 a 15 kg
Pribrala som 14kg , neter pribrala cez 30 ale to až na konci lebo sa strašne naliala s vodou je teraz mesiac po pôrode a je skoro na pôvodnej váhe už
Skus uplne vynechat sol. Mne sa to zda tiez dost vela, cize to moze byt voda.
Za mna nad 20 kilo je extrem pribrat potom sa zeny stazuju 10 rokov, ze maju poporodne kila, potom je to problem zhodit, ja som 12 a 13,5 kila netreba zase extremne sa prejedat
Pri prvom 25kg schudla som 30 a pri druhom 35kg ,schudla som 35kg,rodila som po 40-tke

Pocas oboch tehu +6 kg