Koľko ste pribrali v tehotenstve?
Dobrý deň , môžem sa spýtať koľko ste pribrali počas tehu ? Ja som v 28 tt a už mám + 16 ,17 kg je to v poriadku?
20 kg, neostalo mi z nich ani kilo.
Pri prvom tehotenstve som pribrala 21kg, do pola roka som ich schudla na pôvodnú váhu, pri druhom 23kg, hneď po pôrode som zhodila 10kg a postupne to pôjde ešte dole 😊 najviac som pribrala v 8-9 mesiaci..
10 kg. Z porodnice som prisla s rovnakou vahou ako pred otehotnenim.
11-12kg, ale kamoska pribrala 25 a teraz je aj tak chudsia než ja
12 a 15 ale kým som prišla z pôrodnice, bola som na pôvodnej váhe ..
pri prvom som zacinala so 45 kg a pribrala som +20 kg, pri druhom vaha 47 kg pribrala som 16 kg, pri tretom vaha 47 kg pribrala som 16 kg , pri stvrtom vaha 49 kg pribrala som 18 kg. teraz po 4 porode uz isli kila trocha pomalšie dole, cca za 3 mesiace som bola na pôvodnej vahe.
V prvom tehu som pribrala 20 kg, pri druhom tehu som pribrala 16 kg a pri treťom 9 kg. Všetko som počas dojčenia vždy naspäť zhodila (18 mesiacov). A teraz pri treťom som bola tri mesiace po pôrode naspäť na svojej váhe spred tehotenstva. Všetky moje baby mali pri narodení rôzne váhy (od 3300 g do 3980 g) pričom najstaršia vážila najmenej a pri nej som najviac pribrala 🥰
22 kg, priberala som dost rychlo. Potom som mala tehu cukrovku a ked som si strazila cukor a jedla pravidelne tak sa to spomalilo. Mozno keby som si ten cukor strazila od zaciatku, tak tolko nepriberiem 🤷🏻♀️ ale mohlo mi to aj samej napadnut, ze nieco nie je ok, ked mi tak pytalo sladke, co pred tehu sme mali plne skrinky cokolad a o sladke som ani nezavadila.
Ja som pribrala pri dcere 30 kg a pri synovi 20 kg. A to som sa neprezierala. A pri dcere som do 7 mesiaca vracala. Nechápem. Mala som 51 kg a rodila som 81 kg. Pri synovi 58kg a rodila som 78kg.
Ja som pribrala 20kg, posledné 3 mesiace išli veľmi rýchlo kilá hore..nechápala som..síce áno jedla som kopu sladkého lebo sa mi ziadalo a aj veľa celkovo ostatné jedlo..no cítila som stále hlad a keď som sa nenajedla bolo zle..takže podľa mňa je to individuálne..no 10 kg som nechala v pôrodnici, ďalšich 5 kg išlo dole ako nič..no tych ďalších 5 kg sa ma drží..teda schudla som no znova ich nabrala..
9-10 kg veľa žien si myslí že musí jesť za dvoch čo v preklade znamená jesť kalorické blbosti alebo sa prežierať takže tým sa nemožno diviť že priberú veľa a potom ešte druhá skupina ktorá to asi velmi ovplyvniť nemôže...
28 kg , nikdy by som nepovedala že tolko priberiem.ale stalo sa. po roku som bola na vahe spred tehu 🙂 nastastie
Boooze, veľa, málo, veed je to jedno, každá priberie koľko potrebuje 😁😁😁 ja som pribrala 23 kg a nikdy mi nikto nepovedal ze je to veľa, ani môj doktor, malinký ma 11 mesiacov a všetko je preč a ja ozaj ale ozaj pre to nič nerobím, a ešte jedna vec posledné dva mesiace som pribrala max 2 kg takže to nieje pravidlo ze na konci sa priberá najviac 😁 nerieš, teš sa na bábätko
Ja 5tehotenstiev a každé inak,netrapim sa , nesťažujem sa,deti su na prvom mieste, najdlhšie dojčenie 4roky.
Som vďačná za zdravé deti,postava nie je všetko.Mam 58kg a 37r.
Ja som pribrala cca 30kg, ale nieže by som sa prejedala , bola som veľmi zavodnená a spuchnutá. Mala som preeklampsiu. Ledva som sa guľala🤣
Pri prvom 6kg a vazil 3700g a pri druhom 2,4kg (malinko) a vazil 3400g.ani pri jednom som nemala extra chute,pri druhom mi ale byvalo zle.z porodnice som sa vratila o 10 kg lahsia.
Pri obidvoch tehotenstvách som pribrala cca 7 kg, všetko som nechala v pôrodnici
Je to maximalne individualne....ja som priberala vela(moj nazor) +24, +27 a +25 kg....neprejedala som sa vobec mala som problem s "nalievanim" a opuchanim.....vacsina z toho bola voda...takze ak sa neprejedas nepanikar....hlavne sby si bola zdrava aj ty aj male 😉
Pri prvom tehotenstve (2006-2007) som pribrala zo 60kg na 83kg,mala som sekciu,takže po 10dňoch v nemocnici som išla domov o 13kg ľahšia,druhé tehotenstvo (2007-2008) zo 70kg som pribrala zas na 83kg,zas sekcia a po 11 dňoch som sa vracala z nemocnice o 10kg ľahšia,tretie tehotenstvo (2017) zo 62kg som pribrala na 76kg,zase sekcia,tiež som bola až 11dní v nemocnici a išla som domov len o 4kg ľahšia.
Ja 11kg
Pribrala som 20kg (z 58 na 78), neprejedala som sa, ale ani som si neratala kalorie. Jedla som to, co si moje telo pytalo. Prvy rok po porode sa ma kila este drzali, ale po roku to ide krasne všetko dole 🙂 Akonáhle začne drobec behať, nemáš čas sa ani poriadne najesť a len kmitáš.
@riskoh ja som pribrala zatiaľ 10kg a mam necelé dva týždne pred pôrodom 🙂
Vo všetkých troch tehu cca po 30kg do troch mesiacov vždy bolo všetko dole, až teraz pri treťom mi ostalo 6kg ešte a som skoro 10 mesiacov po porode... ale som spokojná pred tym som bývala extrémne chuda 45kg.
Momentálne som 32tt a +10kil
V prvom tehotenstve som pribrala 12 kíl tak teraz to hádam nebude až taký rozdiel.
V prvom tehotenstve som pribrala 4kg, druhom 3kg,v tretom som schudla 3kg. Vsetky deti mali 4kg vahu. Teraz som 27tt a mam plus 1kg.
No je to celkom dosť tak rátajte že tých 25kg určite priberiete možno aj viac, ku koncu to pôjde rýchlo hore...
Pri prvom 22kg, pri druhom 15kg....
Som tak v polke 6. mesiaca a zatial mam +7kg. Ludia, co ma dlhsie nevideli, tvrdia, ze mam len brucho. Ja to objektivne neviem posudit, kedze sa vidim denne. Som zvedava, ako budem vyzerat po porode.
Obe tehotenstva +27kg. Aktualne mam 59kg. Islo to dolu viacmenej same...
Ja som pri prvom pribrala 27kg 🙈 bola som ako slon, syn mal 3500g a s kilami som sa trápila ďalšie 2 roky. Teraz som v 34tt, pribrala som 10kg ale z toho 4 kg za posledný mesiac čo ma neskutočne zaliala voda, nohy mam ako papuče, prsty na rukách ani nezohnem, ležala som kvôli tomu v nemocnici 🙈 je to veľmi individuálne. A to môžem povedať že milujem ovocie a zeleninu, nejem fastfoody a podobne veci 🤷♀️ uvidíme ako pôjdu kila dole po tomto tehotenstve 🤷♀️ hlavne nech sú drobci zdraví 😁

ja som 35 kíl pribrala pri dcére zhodila som 37 a pri malom 27 kíl zhodila som všetko 🙂