Koľko ste pribrali v tehotenstve?
Dobrý deň , môžem sa spýtať koľko ste pribrali počas tehu ? Ja som v 28 tt a už mám + 16 ,17 kg je to v poriadku?
@anna134 bez následkov? Žiaden diabetes atď?
V prvom tehotenstve 13kg,v druhom 10kg
Tak ja pri prvom 27 a bála som sa že aj pri druhom to tak bude. No pri druhom len 6-7 kg
Zase treba brať ohľad aj na to,ze niektoré telo v sebe zadržiava extrémne vodu, ženám puchnu nohy... A kilá sú aj tam, niekto ma to šťastie a priberie 8 kg niekto 20 30 ale po pôrode za pár dní je fit, lebo aj opuchy zmiznú, sama som s takou maminou ležala... Ja som napr s trojickami pribrala ak si dobre pamatam 15 kg vedľa v izbe bola tiež a ta šla tuším 35...lebo je všetko puchlooo.. A jedli sme aj hybali sa zhruba rovnako..a jej to šlo pekne pôrodom dole
Pocas prveho tehotenstva +16kg a druhe tehotenstvo rovnako +16kg. V oboch pripadoch som rodila v 38tt.
Prvé tehotenstvo +16 kg a hneď to šlo dole, druhé +19 a tých blbých 6kg sa neviem zbaviť už 6 rokov
Pri prvom tehu som pribrala 12kg a do par mesiacov po porode som len vdaka kojeniu schudla 18kg. Pri druhom tehu uz neviem presne kolko som pribrala, pamatam si len ze behom prvych asi 4-5mesiacov tehu som schudla 9kg, zo vsetkeho som vracala, byvalo mi velmi zle. Potom som ale este daco pribrala a po porode uz to bohuzial neslo tak lahko dole ako po prvom. Kamoska pribrala v tehu 36kg, ale vdaka zumbe par mesiacov po porode mala postavu zas jak lusk. Ak si uz zacinala s vyssou vahou, snaz sa ubrat trosku jedla aspon na vecer. Ale urcite sa tym netrap, mozno po porode sa ani nenazdas a kila budu prec.🙂
Keď som otehotnela mala som 67kg a keď som išla rodiť 62kg. S malinkým rozdielom som to tak mala pri oboch deťoch 😉 Ale nerobila by som si z toho nejakú tašku hlavu, potom to zhodíte - hlavne, že ste v poriadku 😉🍀
Pri prvej 17 Pri druhej 25
S váhou vôbec nemám problémy
Ale som dosť vysoká a mala som aj skoro 5 kg deti
A ja som vodu v sebe nemala
Z pôrodnice som šla mínus 10 kg ďalšie šli tiež samé dole posledných 7 šlo ťažšie, musela som obmedziť
V prvom +9kg a v druhom +7kg
pri prvom 8 a pri druhom 12 kg
Ja 10kg, maminy, čo rodili so mnou jedna pribrala 20kg a druhá 30kg.
Ja som pribrala pri všetkých troch tehotenstvach cca 25 kg🤦
3 tehotenstva a všetky cca 18kg....ale každé som priberala inak....prvé - som dlllho nič dokopi nepribrala ale posledný trimester som bola vkuse hladná, druhé som tak priebežne priberala a posledne zas na začiatku rýchlo ale potom sa to nejak zastavilo.... 🙂
7kg
za celé tehotenstvo 25 kg
Prvé tehotenstvo 19kg a druhe 6kg
Mam 3 deti,pri prvom aj druhom cca 25kg a pri tretej 17kg a teraz je moja vaha 58kg
Pribrala som 12kg, po porode som domov dosla minus 8kg, zvyšok odišiel počas šestonedelia.
Pri prvom 14kg, pri druhom 10 kg,teraz som v 33 tt a zatial 8 kg
Sorry nie autorke ale...toto je tak individuálne q hlúpe porovnávať ktorá koľko pribrala🤦🤦🤦
Sú ženy ako ja teraz, ze im je zle!! Proste zle keď nejedia aj keď zedia im je zle! Priste ani tak ani tak.
Sú žeby co im nič nie je,iné vracajú ako ja pri druhom do 7mes ,schudnú..
Ja som ten typ ze priberem hneď bohužiaľ, Sú ženy ci nemôžu zas pribrať...
Pri prvom som 19kil musela som jest stále
Pri druhom +12kil co mi bolo zle...
Teraz som 14tt tiež mi býva zle aj zvraciam aj jest musím:( nepribrala som nič.
Je to hrozne individuálne veľmi a vôbec nie o prejedani!
Plus 20kg
Pri prvom tehotenstve 7kg, teraz v druhom zatiaľ 12kg. Termín mám 12.5
Ja som 13kil pri prvom vtedy som mala 51kil v 30ke a v 41ke druhe tehotenstvo 20kil mala somvtedy 62kil na začiatku tehu, najlepšie je pribrat vraj cca 13kil.a po pôrode prvom isli hned kila dole kojenim a teraz pri druhom kojim uz skoro 3roky a kila nie a nie dolu mam 70kil katastrofa
10 kg pocas celeho tehotenstva
@cucoriedkacucoriedka nie nič.
Pri prvej 15 kg, mala 3630g, pri druhej 10 kg a mala 3750g, tehotenstvá som začala na 58 kg.
pri prvom + 20 kg a do 4 mesiacov po porode povodna vaha bezproblemov, teraz som 34.tt a mam +14kg tak uvidime ako bude po porode... ale ja dost sportujem (mimo tehu) tak predpokladam ze to tiez vsstko zhodim, vybeham

11 kg