icon

Kúpa kočíka už v 6. mesiaci?

bubli21
20. júl 2019

Ahojte aky mate nazor na kúpu kočika trošku skôr?..o týždeň budem v 6 mesiaci a dnes ideme pre kočík pretože sme našli v super cene...mám ho nechat u svokry? Aby nebol s nami doma ?🙂

Strana
z2
miskamilka
20. júl 2019

ja som kocik objednala cca v 20tt, o 2-3 tyzdne bol doma. Proste valentinska akcia typu "no nekup to". Usetrila som vyse 200eur. Bol pekne v krabici kym sme ho nepotrebovali, skladali sme ho ked mala dcerka par dni a isli sme na prvu prechadzku pediatricke. Dcerka uz ma 2 roky 🙂

lucinka1988
20. júl 2019

@bubli21 žiadny problém, aspoň ja som na povery nikdy nebola, skôr je to pre mna úsmevne, kocik sme mali doma cca 1,5mesiaca pred porodom..

tiumen
20. júl 2019

To fakt niekto verí tým blbým poverám? 🤦‍♀️ Čo sa má stať sa stane.. či kočík budeš alebo nebudeš mať kúpený.. Ja som mala tp v decembri a kočík sme kúpili v auguste 😏 kupodivu sa nič nestalo a junior už má 5.5roka 😆

martinocka255
24. júl 2019

@bubli21 ja som teraz v 20tt a ďalší mesiac sa chystám už tiež objednať 😁

ankastevko
9. aug 2019

@bubli21 ahojky ja som si kupila kociarik uz v 12tyzdni lebo som nanom usetrila 500eur co je uplne super. Nepocuvaj povery riad sa stdcom nie tym co jedna baba povedala moze ti to dost skomplikovat zivot.

evushka007
19. aug 2019

Ja som kočík dnes zaplatila, dodanie tak mesiac a som v 22 tt. bola dobrá akcia tak to neriešim (a to som bola 2x v nemocnici kvôli veľkým krvácaniam pri ktorých sme skoro o bábo prišli). Nedá sa čakať podľa povier až do pôrodu a potom všetko nakúpiť, niečo už treba mať nachystané a ja to nechcem riešiť na poslednú chvíľku. Čo ak mi bude zle, čo ak porodím predčasne? Kamoška čo so mnou ležala v nemocnici bola úplne ok, mali ísť na dovolenku a skončila koncom 6. mesiaca v nemocnici a pustili je týždeň pred pôrodom. Všetko jej musela narýchlo chystať rodina, nič poriadne vybraté, samá komplikácia s tým. Smutnou pravdou je, že o dieťa môžeš prísť hocikedy, na tom žiadny kočík vopred nič nezmení.

lenuskaaaaaaaaa
11. nov 2019

Jeeejda, ja som potom asi otrasný prípad... :D som v 14 tt a kočík sme objednali - dojde za cca mesiac. Tiež bol v super cene tak preto... U nás ho ale vyberal manžel, ktorý sa naň nevie dočkať :D Výbavu máme už asi na 40% kúpenú :D Takže, podľa mňa nerieš žiadne tupé povery. Stravuj sa zdravo, maj pohyb a riaď sa sama sebou, bude všetko OK. 🙂

P.s. jediné, čo sa môže stať, že ho nájdeš za pár mesiacov ešte lacnejší :D

Strana
z2