Meno pre dievčatko
Ahojte kazdy názor si cením a chcela by som nejakú inšpiráciu nabrať pri výbere vhodného mena pre moju princeznu.Kludne môžu byť aj netradičné mená komu sa čo páči .. ďakujem za každé meno určite mi to pomôže lebo je to premna ťažké .. a keďže mám troch chlapcov 😂 neuvažovala som veľmi o dievčenských menách .. 🤗 no teraz už nadtym rozmýšľať môžem a začať pomaličky vyberať.. 🤔
@krasnasvadba niektoré sú inšpiratívne niektoré by som vôbec nedala veľa mien sa opakujú ktoré už v rodine máme takže zásadne nedávam opakujúce snáď niečo vyberiem alebo ma na poslednú chvíľu nejaké meno napadne.
Terezka 😊
Tamara a Karin
Ja mám Nelku a Zojku...
@annaandrusova u nas v rodine sa stalo ze 3x Eliska ;) v ten isty rok ;) tak tiez sme chceli take co nebudu v rodine aby sa to nemylilo....alebo ze dedko, otec aj syn juraj a ked o jurajovi hovoris tak nevies o ktorom ;)
Ja mám Bronku a Michelle (Mišel).

Ďakujem vám veľmi pekne za všetky mená .. určite by mi také ani nenapadli všetky mená sú svojím spôsobom krásne a zaujímavé.. no ja už som si vybrala ..ďakujem za vsetke inšpirácie 😘💕 pekný den
My máme Karolínku a Elenku a keby raz bola tretia, bola by Paulínka. Páči sa mi aj Agátka, Julianka, Nikolka.
@kvetakinderko Aj my mame Terezu a Nelu😉

Mne sa velmi paci Sofia a Lea 😉