icon

Meno pre dievčatko

annaandrusova
8. jan 2018

Ahojte kazdy názor si cením a chcela by som nejakú inšpiráciu nabrať pri výbere vhodného mena pre moju princeznu.Kludne môžu byť aj netradičné mená komu sa čo páči .. ďakujem za každé meno určite mi to pomôže lebo je to premna ťažké .. a keďže mám troch chlapcov 😂 neuvažovala som veľmi o dievčenských menách .. 🤗 no teraz už nadtym rozmýšľať môžem a začať pomaličky vyberať.. 🤔

lavieenrose
8. jan 2018

ja mam Matildu,a snad v bruchu Lindu...keby to bol chlapcek maly by sme problem vybrat meno

miska4280
8. jan 2018

Ahoj my mame doma Bibianu teraz cakame druhe a ked bude slwcna tak bude Lucia 🙂

cleona
8. jan 2018

My mame doma Moniku a coskoro sa nam narodi Lucka. Ak som dobre citala tak tieto mena tu este nepadli ;)

linddi
8. jan 2018

My máme Lindu a Luciu... Ale je veľa krásnych dievčenských mien Margaréta, Marianna, Ella, Nella, Karolínka, Zuzana, atď... meno sa ti musí zapáčiť na prvé počutie 🙂

bubbble
8. jan 2018

mne sa paci Greta, Valentina, Juliana, Sara.. uvidime co to bude az to bude, zatial mame len chlapca 🙂

d_ika
8. jan 2018

Veľmi pekne mena sú aj Dária a Marína... ale tiež by som zvažovala podľa priezviska 🙂

ivusiatko
8. jan 2018

Ja mam doma Moniku, od zaciatku som vedela ze ak dievca tak Monika 🙂

lubiss
8. jan 2018

mne sa paci meno Ester

fadama
8. jan 2018

@sunshine1311 Preco meno Nada ? 😕

lavieenrose
8. jan 2018

moj manzel minule ze ci by sme druhu nemali Nataliu a ja ze ked uz Natašu...nepreslo :D ...myslim ze tu este neodzneli

maryskas
8. jan 2018

mne sa paci Emma a Ella 🙂

donatela23
8. jan 2018

Starsia dcerka je Vaneska...druhu som chcela Valentinku,ale nakoniec je Lujza❤ a tiez sa mi paci Eliza,Melissa,Olivia,Gretka

martina8888
8. jan 2018

Ja mam Emmku, to som mala vysnívané už od strednej školy, ale páči sa mi aj Jasmínka a minule som pocula meno Iris. a to mi znie úplne krásne.

fadama
8. jan 2018

Mne sa paci meno Laura (po mne ) a Luna ( Loena)

polmata
8. jan 2018

Timea, Tamara, Eliška, Rut

meandbaby
8. jan 2018

Myslim, ze kym pojdr do skoly, bola by jedina s menom Zuzana, Helena, Eva. Tie mena sa vytracaju.

nikinkals
8. jan 2018

Zienky ake meno k menu Lilien pre druhe dievcatko?

zuzikboc
8. jan 2018

My máme Michaelu a druhé by sme chceli Viktóriu, ak sa podarí 😊

sunshine1311
8. jan 2018

@fadama pretože sa nám páčia ruské mená a tiež preto lebo je málo používané.Osobne poznám len jednu Naďu a tá je už dospelá ...

lavieenrose
8. jan 2018

@nikinkals Vivien

alobalka
8. jan 2018

Výborná téma, tiež to riešim, preluskala som x krát kalendár, aktuálne sa mi páči Stela, Alica, Magdalenka. Ale aj Anita, Sabinka, Klarka, Gabriela, Peťa.

l_tanya
8. jan 2018

My mame Veroniku 🙂 chceli sme dat meno Nika, ale nakoniec sme sa rozhodli takto.. este sme zvazovali meno Simona

stellasweet
8. jan 2018

Matilda. Alebo Matylda. Maty, Matynka, Matylinka, Matylduska. Nasa macka sa tak vola, kedze mame syna. Ale veeeelmi sa mi paci to meno. A este aj Valentina, Olga, Ester.

moniccci
8. jan 2018

Ja mam dcerku Vivien, ale v hre bola aj Lilien 😛

ludka140281
8. jan 2018

@annaandrusova mám už Sáru a Karin,teraz čakáme sestričku Zoe....ešte sa mi velmi páči Zara,Zarka

lavieenrose
8. jan 2018

@stellasweet este sa da volat aj Tila ,Tilka, Matilka a ked neposlucha tak je aj Matila ..flexibilne meno :D

stellasweet
8. jan 2018

@lavieenrose Anoooo, aj Tylda ju volame obcas. A vsetky obmeny tomuto menu pasuju. A viem si predstavut aj rocnu Matyldicku, aj 70rocnu pani Matyldu

maaaaaaaria7
8. jan 2018

ja mám Lauru a Hanu.. pre mna najkrajšie🙂

naruto
8. jan 2018

mne sa veľmi páči meno Klára...

zuzada29
8. jan 2018

@taga my máme Dorotku, dedo sa najprv obaval ze ju budú volať Dora, ale zvykol si a volá ju občas Dobrotka.