Meno pre dievčatko
Ahojte kazdy názor si cením a chcela by som nejakú inšpiráciu nabrať pri výbere vhodného mena pre moju princeznu.Kludne môžu byť aj netradičné mená komu sa čo páči .. ďakujem za každé meno určite mi to pomôže lebo je to premna ťažké .. a keďže mám troch chlapcov 😂 neuvažovala som veľmi o dievčenských menách .. 🤗 no teraz už nadtym rozmýšľať môžem a začať pomaličky vyberať.. 🤔
@lucinka981 ja som mala tiež vybratu Hannah ale rodine sa to meno nepáči .. že nepasuje 😂
My čakáme malú Zoju alebo Zoe ❤️
@nikinkals VIVIEN ?
My mame Zuzku,bratia zasa Dominiku,Miriamu a Veroniku.a v sirsej rodine este Lenku,dalsiu Zuzku,Kristinu,Ninu,Stelu,Gabrielu,Lauru a Barboru.mne sa pacia este Katarina,Alzbeta a Hana😀ale tolko deti uz mat nebudeme😂😃
@annaandrusova za mňa simona , bianka , paulínka, karolínka , sofia
Ja mám doma Kláru a sestra Miriam😉
Ahoj,mam Nataliu a Klaudiu ale aj Stela som zvazovala a Livia(lili)😉
Ja mam Sara a Loriana
my mame Alexandru a Paulinku
Michaela, Simona, Patrícia, Lucia, Petra
@annaandrusova hodi sa,ale nejak nas neocarilo ☹
@annaandrusova Vivien je krasne je aj Viviana,Viana. Ďalej Sára, Sarah, Amelia, Karolina, Karin, Laura, Dorothy, Mia,Carmen,Lisa,Ester,Noemi,Chloe,Rebeka, vela je to na výber a ja mam neter Kiaru. 🙂
Máme Katku a okrem tohto mena sa mi ešte páčia dievčenské - Miška, Julka, Ela, Lenka, Danka...
Kiara
Timea 🙂
Mne sa pacia mena Aurora, Olivia a Tijana. Doma mam Nataliu a Michaelu.
Ja mám skôr problém vybrať pre chlapca, dievčenských je viac krasnejsich mien
mne sa vzdy hrozne pacilo Dorota alebo Greta, moje kamaratky mi furt hovorili, ze su to take "tvrde" mena ale ja si nemozem pomoct, strasne sa mi pacia. dufam, ze sa nam raz aj dievcatko zadari
Mame doma dcerku Paulu. Pre druhe sme mali nachystane Greta, no nakoniec sme menili na Gregor 😀
Ja mám tri dcéry a dvoch synov, dcérky majú mená Natália , Romana a Adéla a posledné dieťa keby bolo dievčatko by bola Agáta alebo Vilma. Narodil sa mi však syn Fedor. Z tohto mena trištvrte rodiny odpadávalo 🙂.
Ja som pri prvom tehu chcela Barboru a manžel Veroniku, už sme boli na Barbore aj dohodnutí a pri pôrode som to zmenila 😀 a tak máme Veroniku a som spokojná, Barboru by som už nechcela, ale dal si ju brat 😀 teraz pri treťom, keď som nevedela, či bude chlapec alebo dievča sme mali vybratú Alžbetku 🙂
Mozno alternativa k Anne - Hana 🙂
Mne sa veľmi páči meno Thea 🙂 alebo po novom Kamilka 🙂
Ja mam Júlia, Natáliu, Kláru syna Michala a teraz opäť dievčatko, mala by byť Hana. Vybral teraz manžel, mne sa páčili Noemi, Miriam, Zoe, Paulína, Laura.
ja sa musim s vami podelit este o jedno krasne meno cernosske Keondra skratene Keo..jedna moja znama ma dcerku Keo
My sme dlho nevedeli vybrať, a nakoniec vyhralo meno TATIANA. Úplne jej sedí. Voláme ju Tatianka, Tanicka a braček ju volá Tanka.
My mame Tamaru
@annaandrusova Ahoj ja mam Nelu voláme ju Nena,Nelka,Neluska a Lilianku a tu volame Lili,Lilinka,Lí,Lila,Lilianka .Ale páči sa mi aj Petronela ,Salome,

My máme Natálku, ale mala som mená ako Zara, Lea, Sofia, Dorotka......