Meno pre dievčatko
Ahojte kazdy názor si cením a chcela by som nejakú inšpiráciu nabrať pri výbere vhodného mena pre moju princeznu.Kludne môžu byť aj netradičné mená komu sa čo páči .. ďakujem za každé meno určite mi to pomôže lebo je to premna ťažké .. a keďže mám troch chlapcov 😂 neuvažovala som veľmi o dievčenských menách .. 🤗 no teraz už nadtym rozmýšľať môžem a začať pomaličky vyberať.. 🤔
My mame Ellu. Sa mi pacilo ze viem utvorit milion zdrobnenin a neda sa skaredo povedat. A neni ich milion 😅Paci sa mi Zara, Lia, Abigeil (nehodilo sa nam k priezvisku tak mame macku Abie) 🤣 ale kludne aj klasicke ze Alzbetka, Tereza.... Akurat ma napadaju same chlapcenske 🤣
Ja mam Luciu a Silviu 😉
Sestre sa pred mesiacom narodila Adelka a pred tromi dnami druhej sestre Jasminka 😊
My mame Editku. Chceli sme Esterku, ale prave v case, ked som bola tehotna, sa Esterky nejak rozsirili 🙂 nelutujem, meno Edit jej sedi ako uliate, a ine dievcatko s tymto menom sme este popravde v nasich koncinach zatial nestretli.
Ja mám v brušku Lianu a náhodička, keď sa ma mamina pýtala na meno tak povedala, že ona strašne chcela aby som sa ja volala Liana ale nikto jej to neodobril. Tak bude mať vysnívanú Lianu aj tak 🙂
nasa dcerka sa vola Johana.. . zalazdym sa stretavame s velmi pozitivnymi ohlasmi. paci sa mi este Lujza a Judita.
My máme Cyntiu.... ale páči si mi tiež aj Laura, Kiara
Hlavne nech meno pekne znie resp. Hodí sa k priezvisku, keďže si Andrusova všetky mena na A budu pekne ladiť😍💃❤
My máme elenku 😀
@sunshine1311
netusila som ze sa niekomu moze pácit toto meno. Moja mama je tiez Nadka, ja som tiez BOLA.....
Moje dvojicky sa volali Stella a Mia. Kedsa podari dievcatko tak bude Eliška. V mojom okoli ne velmi vela Adeliek a Dorotiek
@fadama aj podla mna je pekne..ale nie az tak aby som dala svojmu dietatu..podla mna je najhorsie asi Tamara...je to vec vkusu nechcem sa nikoho dotknut
My máme Vanesku 🙂
@annaandrusova nasa dcerka sa vola Bianka 😊
My sme vyberali tak, aby sa meno hodilo k priezvisku a aby znelo medzinárodne, keďže nežijeme na SK. Máme Nelly. Ale zoznam bol dlhý: Alex, Sofia, Sára, Zara, Tatiana, Tamara, Nina, Amanda, Paula, Tea, Mia, Ella, Emma, Linda...
My mame Ninku a velmi sa mi pacia mena ako Nataša, Zina,Klára, Agáta,Ela
Tamia
My mame doma Barborku, Grétku a tretia mala byt Esterka, vsetci doma sme sa na tom mene zhodli a par dni pred porodom vysvitlo, ze bude chlap 😀
Ja mam Amy a Naomi 😊
Ja mam dcerky Paula a Emily;))))
V tejto modernej dobe by som priezvisko vôbec neriešila. Dievčenské meno nosí žena najkratšie z celého obdobia. Môže sa vydať hocikam a zobrať si hocikoho a hneď môže mať priezvisko zmenené tak,že sa absolútne nebude hodiť. Ja napríklad musím mať mená mojich detí s určitým významom resp dôvod prečo im to meno dávame...len to,že sa mi to páči mi nikdy nestačilo. Musí to mať hlbší zmysel pre moje dieťa.
@fadama každému sa páči niečo iné, mne sa napríklad nepáči moje meno absolútne ani ako dieťa ani ako dospelá nie som s týmto menom stotožnená , ale poznám x žien/dievčat, ktoré toto meno hrdo nosia.Nepríde mi to čudné, lebo si uvedomujem, že všetci nemôžme byť rovnaký 😉 A potom čo sa dcérka narodila, s diagnózou na celý život mi lekárka v nemocnici povedala, že sme jej dali krásne meno aj vzhľadom k tomu čo sa deje , že znamená "nádej", tak mi to meno príde ešte krajšie, hoci viac ho chcel manžel...Som si istá, že sme sa rozhodli správne.
Ja mam Matildu, je to krasne meno a je ich malo.
my mame Viktorku a Terezku 🙂
@annaandrusova prva mala byt Daska ale bol chlapec a druha je Sabina kratke i ale zvazovali sme Iva co sme zavrhli kedze ja so svagrinkou sme obe Ivany a moja mamka je Iveta a to uz by bolo Iv viac ako je nutne :D ale pacia sa mi aj Oxana a Saskia
Ja som chcela buď Miu, Lily, Elizabeth či Emily, lebo moja mama sa volala Emília, ale nakoniec budeme mať Tiffany
My máme doma chlapčeka ale v prípade,že by bolo dievčatko sme mali vybraté meno Bianka.No to bolo pred vyše 9 rokmi.V tejto dobe sa mi páči dievčenské meno Aurora alebo Kristína (po mojej maminke).
Ja mam Tamara a Paulína. Keby bolo niekedy dievcatko bude Marína
Este sa mi paci Leona ale to je take tvrde meno.

My mame misku a tamarku....