Meno pre dievčatko
Ahojte kazdy názor si cením a chcela by som nejakú inšpiráciu nabrať pri výbere vhodného mena pre moju princeznu.Kludne môžu byť aj netradičné mená komu sa čo páči .. ďakujem za každé meno určite mi to pomôže lebo je to premna ťažké .. a keďže mám troch chlapcov 😂 neuvažovala som veľmi o dievčenských menách .. 🤗 no teraz už nadtym rozmýšľať môžem a začať pomaličky vyberať.. 🤔
Poznam aj Perlu, Oktáviu, Iris, ja by som zvazovala Magdalenu, Paulinu, Zofiu, Hanku.
Moja dcéra sa volá Radka a je jediná s týmto menom v celej škole a okolí, pritom to nie je extravagantné meno 🙂 mne sa páči🙂
My máme Máriu 😊
Ja som veeeeelmi tuzila po Rebeke ale zrusili mi to. Ale paci sa mi aj Zara, Zoja.
Kedze priezvisko zacina na A, ja by som kvoli lepsej vyslovnosti volila meno, ktore na A nekonci a hned mas uzsi vyber 😂 aby sme sa chapali - Miriam, Karin, Ingrid
Mne sa veľmi paci Leana a Berenika. Ak ešte budem mať dcérku, tak dám jedno z tých mien.
@poetka77
mozem potvrdit,ja sa tak volam a velmi casto sa s takym menom nestretavam....sestra je Libuša
Ahoj. Mne sa páči Linda
Petra a Tatiana je pekné.
mám Elianu, ak sa ešte nejaké urodia tak mám vybraté Gaia a Aurora...mať slovenské priezvisko tak vyberiem niečo z Jaroslava, Romana, Lívia, Natália, Lucia...
My mame Helenku 🙂 vsetci v porodnici sa na nu chodili pozerat ze take meno uz veeeelmi dlho nebolo. Retro,ale nam sa nejak zapacilo a sme spokojni 🙂
My máme najmenšiu Timejku..páči sa mi aj Melany,Amy..
Ja chcem Zoju alebo Timeu alebo Tamaru🙂) a priateľ dal našej prvej meno Vivien.
Za mna je uz dlho top Stella, ale pacia sa mi aj Lea, Eliška, Ellie, Mia
@annaandrusova kasli nato co vravi rodgna. Mna odhovarali od synceka co som dala meno viliam a odrazu vravia ze ine si nevedga uz ani predstatit. Hannah je nadherne meno
My mame Karolinku 🙂 a dalsia baba v dome by bola Hana
Bianka ❤❤❤❤❤
My mame Simonku 🙂. Rozhodovali sme sa este medzi Veronikou a Kristinkou 🙂
Kamaratke sa pred nedavnom narodila Jasmínka a mne sa to meno veru zapacilo velmi;)
My mame Melany😊
Leuška ❤️
My máme Annu.
Moja najsladšia sa volá Pavla👧
ja sice devcatko nemam iba chalana, ale keby mam vyberam z mien berenika, marina, mileva, mína
My mame Mayu, hodi sa k priezvisku a v podstate si meno vypytala... Volame ju Maya, Mayusa, niekto AJ Majka... A pacili sa. Mi aj Amelia, Emilia.. Teraz Gretka.
My máme Agátku, pre mňa najkrajšie meno. Hovoríme jej Agi, Aguška... Páči sa mi aj meno Grétka a Dorotka...
Ja mam Michaelu, Lianku, Miu Veroniku a teraz bude asik Leila Karolina
My mame Stellu a Miu.

Máme sandru, ale chcela som zuzku