icon

Meno pre dievčatko

annaandrusova
8. jan 2018

Ahojte kazdy názor si cením a chcela by som nejakú inšpiráciu nabrať pri výbere vhodného mena pre moju princeznu.Kludne môžu byť aj netradičné mená komu sa čo páči .. ďakujem za každé meno určite mi to pomôže lebo je to premna ťažké .. a keďže mám troch chlapcov 😂 neuvažovala som veľmi o dievčenských menách .. 🤗 no teraz už nadtym rozmýšľať môžem a začať pomaličky vyberať.. 🤔

fadama
8. jan 2018

@sunshine1311 áno v preklade znamena a znie krásne, no tiez som nebola stým menom stotoznená ani v detstve ani v 30tke. 🙂

bielanevesta
8. jan 2018

@annaandrusova tiež som Anna a priateľ hrozne chcel, aby malá bola po mne, no ja som bola proti. Nech sme hľadali, ako sme chceli, na ničom sme a nemohli zhodnúť. Až som úplnou náhodou narazila na meno Anabella a to vyhralo na všetkých frontách. Ešte boli v hre aj Isabella, Jasmína, Rosalie, Valerie...

eva_eva
8. jan 2018

Keby mám ja dievčatko tak je to Natálka 🙂

0507
8. jan 2018

Ak sa podari, tak budeme mat Tamarku 🙂

lucia1717
8. jan 2018

..ja mam Melisu

katyt
8. jan 2018

My máme Ivu, tak to má aj v rodnom liste, nie Ivana, ale IVA.

tinak25
8. jan 2018

My mame Kristinu-Kiku a Alexandru-Sasku. Páčila si mi aj Hanka, Terezka.

olivka84
8. jan 2018

@annaandrusova ja som vybrala podľa 3 d ultrazvuku .dovtedy sme mali Maxa a keď som ho videla na obraze tak vôbec nevyzeral ako Max .takame Šimonka

simca401
8. jan 2018

Mne sa pre dievčatko veľmi páči meno Valentínka 🙂 inak sú v rebríčku aj Liliana, Zoe, Olívia

deti95060810
8. jan 2018

@katyt to čo je za meno.... neznášam keď ma tak niekto osloví...

betarka25
8. jan 2018

Olívia a Inez sú pre mňa top ;)

katyt
8. jan 2018

@deti95060810 no vidíš a niekomu sa to páči. 🙂 Mne zase vadí keď malej povedia Ivanka. V Čechách je Iva dosť rozšírená, aj meniny má zvlášť, nie ako u nás na Ivanu.

annaandrusova
autor
8. jan 2018

@artemiss1 super výborná inšpirácia

annaandrusova
autor
8. jan 2018

@olivka84 moja sa mi nechce ukázať .. 😂 ale chlapcom som tak vyberala mena podľa toho ako som ich uvidela

adulkas
8. jan 2018

Alica

krasnasvadba
8. jan 2018

Ja som mala vybrané pri prvom tehotenstve Nela a pri druhom Sabína. Ešte sa nám páčilo Nina, Marína, Lívia, Timea.

morandia
8. jan 2018

Aj Evelin je pekne 😊

prevenar
8. jan 2018

jednoznacne Ofelia 😉

paolas
8. jan 2018

Keby som ja nebola Paulínka tak dám také meno,ale uvažujem nad Emily,Patrícia a Lara.Manzel skôr Sofiu,alebo Elišku.Velmi ťažké rozhodovanie

tami2014
8. jan 2018

@cmulinko Presne my to tak mame pri oboch detoch.

zuzulka362
8. jan 2018

my máme Ester

viktorianarjasova
8. jan 2018

moja dcera sa vola Olívia -Sára 🙂

kysucania
8. jan 2018

Odporucam variabilne mena v kazdom vekovom obdobi, meno sa vybera na cely zivot. Samozrejme musi sa hodit k priezvisku (niektore rodiny si zakladaju na rovnakych inicialoch) a o vyzname a povode mien ani nehovorim. Treba si povedat ako ho budu oslovovat v zivote, my sme tak pre chlapca vyberali - maly Ondrik, pubertak Onďo, dospely Ondrej a starsi Ondro. Dievcatku sme tak vybrali Alzbetku ale chcela som Dorotku
Pozor na cudzie mena, ktore zdrobnene zneju hrozne smiesne.

domidee
8. jan 2018

Ja dúfam že budeme mať bambulku a bude to Klára 😍 mám slabosť na to meno ❤

kakika123
8. jan 2018

My máme Leu a Sabinu

veronika426
8. jan 2018

My máme Sandru a nemenila by som, pre mňa krásne meno 😉

karmen118
8. jan 2018

Naša dcérka sa volá Hannah 🙂, keby muž nemal nemecké priezvisko, tak by sme asi rozmýšľali nad slovenskou verziou - Hana, ale nejak nám to krajšie znelo v tej dlhšej forme.

maminkajanka84
8. jan 2018

Alexandra, Rebeka a Kristínka, Dorotka je tiež pekné

reni1512
8. jan 2018

Mame Nelušku a ak este niekedy baba tak Lujza

petuska0206
8. jan 2018

My mame Tamaru a este sa mi paci Hana ☺️