icon

Meno pre dievčatko

annaandrusova
8. jan 2018

Ahojte kazdy názor si cením a chcela by som nejakú inšpiráciu nabrať pri výbere vhodného mena pre moju princeznu.Kludne môžu byť aj netradičné mená komu sa čo páči .. ďakujem za každé meno určite mi to pomôže lebo je to premna ťažké .. a keďže mám troch chlapcov 😂 neuvažovala som veľmi o dievčenských menách .. 🤗 no teraz už nadtym rozmýšľať môžem a začať pomaličky vyberať.. 🤔

oravocka
8. jan 2018

Máme sandru, ale chcela som zuzku

jonnie
8. jan 2018

Poznam aj Perlu, Oktáviu, Iris, ja by som zvazovala Magdalenu, Paulinu, Zofiu, Hanku.

poetka77
8. jan 2018

Moja dcéra sa volá Radka a je jediná s týmto menom v celej škole a okolí, pritom to nie je extravagantné meno 🙂 mne sa páči🙂

bachrana
8. jan 2018

My máme Máriu 😊

taminka10
8. jan 2018

Ja som veeeeelmi tuzila po Rebeke ale zrusili mi to. Ale paci sa mi aj Zara, Zoja.

senta_sofia
8. jan 2018

Kedze priezvisko zacina na A, ja by som kvoli lepsej vyslovnosti volila meno, ktore na A nekonci a hned mas uzsi vyber 😂 aby sme sa chapali - Miriam, Karin, Ingrid

vilavila
8. jan 2018

Mne sa veľmi paci Leana a Berenika. Ak ešte budem mať dcérku, tak dám jedno z tých mien.

snehovagula1
8. jan 2018

@poetka77
mozem potvrdit,ja sa tak volam a velmi casto sa s takym menom nestretavam....sestra je Libuša

kasokri
8. jan 2018

Ahoj. Mne sa páči Linda

el74
8. jan 2018

Petra a Tatiana je pekné.

tyelde
8. jan 2018

mám Elianu, ak sa ešte nejaké urodia tak mám vybraté Gaia a Aurora...mať slovenské priezvisko tak vyberiem niečo z Jaroslava, Romana, Lívia, Natália, Lucia...

girlie_konik
8. jan 2018

My mame Helenku 🙂 vsetci v porodnici sa na nu chodili pozerat ze take meno uz veeeelmi dlho nebolo. Retro,ale nam sa nejak zapacilo a sme spokojni 🙂

jana118
8. jan 2018

My máme najmenšiu Timejku..páči sa mi aj Melany,Amy..

barborasebastian
8. jan 2018

Ja chcem Zoju alebo Timeu alebo Tamaru🙂) a priateľ dal našej prvej meno Vivien.

nikol207
8. jan 2018

Za mna je uz dlho top Stella, ale pacia sa mi aj Lea, Eliška, Ellie, Mia

lucinka981
8. jan 2018

@annaandrusova kasli nato co vravi rodgna. Mna odhovarali od synceka co som dala meno viliam a odrazu vravia ze ine si nevedga uz ani predstatit. Hannah je nadherne meno

petrag25
8. jan 2018

My mame Karolinku 🙂 a dalsia baba v dome by bola Hana

nikushka2521
8. jan 2018

Bianka ❤❤❤❤❤

nikki163
8. jan 2018

My mame Simonku 🙂. Rozhodovali sme sa este medzi Veronikou a Kristinkou 🙂

sonia1712
8. jan 2018

@meandbaby veru naša Elenka bude asi jedna z mála

zuzana315
8. jan 2018

Kamaratke sa pred nedavnom narodila Jasmínka a mne sa to meno veru zapacilo velmi;)

eviikuu
8. jan 2018

My mame Melany😊

jankapresov
8. jan 2018

Leuška ❤️

zuzu100
8. jan 2018

My máme Annu.

cinotnig
8. jan 2018

Moja najsladšia sa volá Pavla👧

bielavila
8. jan 2018

ja sice devcatko nemam iba chalana, ale keby mam vyberam z mien berenika, marina, mileva, mína

michelle137
8. jan 2018

My mame Mayu, hodi sa k priezvisku a v podstate si meno vypytala... Volame ju Maya, Mayusa, niekto AJ Majka... A pacili sa. Mi aj Amelia, Emilia.. Teraz Gretka.

kalianka
8. jan 2018

My máme Agátku, pre mňa najkrajšie meno. Hovoríme jej Agi, Aguška... Páči sa mi aj meno Grétka a Dorotka...

cka
8. jan 2018

Ja mam Michaelu, Lianku, Miu Veroniku a teraz bude asik Leila Karolina

stejja9
8. jan 2018

My mame Stellu a Miu.