Meno pre dievčatko - Matilda
Baby rozmyslame nad menom pre nase babo....budeme mat dievcatko a paci sa mi meno Matilda. Ma niekto dievku s takymto menom?ako ju volate?
Prekrásne meno.
@sandrika1986 no ja len k tej Sandre, švagriná dala meno Sandra, tak sme ju tak volali všetci! Potom nám to zatrhla, nech ju láskavo voláme Saša alebo Saska, lebo Sandra - handra!
Tak som to moc nepochopila, najprv dá také meno dieťaťu a potom sa rozčuľuje ze ju tak voláme a pripomína jej to handru, no tak si vyber teraz 🙄🙄
Ja som sa nastastie s tymto nestretla...
Ked je meno Sandra, tak by sa malo oslovovat : Sandra, Sandrika. Niekto vola tiez Sandy, Sandruska, Sandricka..🙂
@hettinka Ano, napriklad puberta je ten point, na ktory treba pri vybere mena pre dieta mysliet... tam maju radi rozne skratky, takze je fajn mat meno vhodne pre skratku 😉
Mna sice konotacia s knihou nenapadla, ale ked spominas nieco take, tak mi v momente napadol iny titul, ...od Daphne Du Maurier (nazov - oblubene meno, radsej nespominam) 🙊
poznam jednu Matildu, volaju ju Maty, mne sa to meno paci, nie je velmi obvykle.
@gerdulienka ahoj tak tvoja Matilda bude mat menovkynu😍uz som sa rozhodla na 100percent
Inak Tilda sa ani mne nepaci...😊
@malina21 super 👌je to krásne neokukane meno, verím, ze našim deťom sadne ako ritka na šerbel 🤣😊

Ja sa volam Sandra, ale moja spoluziacka na strednej bola Alexandra a volali ju Sasa, Saska alebo Sandra...Len som nechapala, ze preco ju volaju Sandra ked je Alexandra ?
Ale aj mne sa obcas stalo, ze mi vonku povedali Saska a ja som im odpovedala , ze nie som Saska, ale Sandra 😀