icon

Meno pre dievčatko - Matilda

malina21
2. jún 2020

Baby rozmyslame nad menom pre nase babo....budeme mat dievcatko a paci sa mi meno Matilda. Ma niekto dievku s takymto menom?ako ju volate?

Strana
z2
sandrika1986
3. jún 2020

Ja sa volam Sandra, ale moja spoluziacka na strednej bola Alexandra a volali ju Sasa, Saska alebo Sandra...Len som nechapala, ze preco ju volaju Sandra ked je Alexandra ?
Ale aj mne sa obcas stalo, ze mi vonku povedali Saska a ja som im odpovedala , ze nie som Saska, ale Sandra 😀

ceresnovci
3. jún 2020

Prekrásne meno.

lenka2710
3. jún 2020

@sandrika1986 no ja len k tej Sandre, švagriná dala meno Sandra, tak sme ju tak volali všetci! Potom nám to zatrhla, nech ju láskavo voláme Saša alebo Saska, lebo Sandra - handra!
Tak som to moc nepochopila, najprv dá také meno dieťaťu a potom sa rozčuľuje ze ju tak voláme a pripomína jej to handru, no tak si vyber teraz 🙄🙄

evabb35
3. jún 2020

@malina21 Matildu volajú v škole skrátene aj Maty

sandrika1986
3. jún 2020

Ja som sa nastastie s tymto nestretla...
Ked je meno Sandra, tak by sa malo oslovovat : Sandra, Sandrika. Niekto vola tiez Sandy, Sandruska, Sandricka..🙂

bmuller
3. jún 2020

@hettinka Ano, napriklad puberta je ten point, na ktory treba pri vybere mena pre dieta mysliet... tam maju radi rozne skratky, takze je fajn mat meno vhodne pre skratku 😉
Mna sice konotacia s knihou nenapadla, ale ked spominas nieco take, tak mi v momente napadol iny titul, ...od Daphne Du Maurier (nazov - oblubene meno, radsej nespominam) 🙊

zuzkaluk
3. jún 2020

@malina21 Moja mamka je Matilda. Všetci ju volajú Maťa, Maťka.

halci
3. jún 2020

poznam jednu Matildu, volaju ju Maty, mne sa to meno paci, nie je velmi obvykle.

kitycat
3. jún 2020

@malina21 mne sa velmi paci

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
malina21
autor
11. jún 2020

@gerdulienka ahoj tak tvoja Matilda bude mat menovkynu😍uz som sa rozhodla na 100percent
Inak Tilda sa ani mne nepaci...😊

andrea169
11. jún 2020

@malina21 moja neterka je Matilda, je to pekne meno a je to teda riadna výmyselnicka 😉, volame ju Mati, mne sa páči Marína 😍

malina21
autor
11. jún 2020

@andrea169 marina je tiez pekne..😍

gerdulienka
11. jún 2020

@malina21 super 👌je to krásne neokukane meno, verím, ze našim deťom sadne ako ritka na šerbel 🤣😊

Strana
z2