icon

Menšie bruško v 15 tt

miriam1983
14. nov 2019

Ahojte,som v 15tt,mala som uz pekne brusko. Ale dnes rano ma prehnalo a uplne sa mi sfuklo,som uplne plocha,ako pred otehotnenim a to som uz 3tyzdne nezaoka nohavice... co to moze byt?

Strana
z2
laskamojajeidna
14. nov 2019

@miriam1983 ahoj, práve preto že to bábo tak veľmi chceš tak nestresuj.....či máš bruško veľké či malé drobec je stále dnu...prežívaš stresy možno z toho si mala hnačku..uvedom si,že je všetko v poriadku a na veľkosti bruška nezáleží... záleží len na tom,aby si sa nastavila tak,že budeš matkou,že ťa dieťa potrebuje....ukľudní sa a pomodli... nezáleží na tom či si nejako veriaca či nie...nájdi si modlitby tehotných matiek....daj si zmrzku, vylož nohy..zapni telku...púšti nejakú super komédiu..hladkej bruško a užívaj si tú radosť,že možno o mesiac pocítiš pohyby...drž sa.... a fonendoskop určite nekupuj ani žiadné iné veci čo ťa budú len stresovať...všetko je v hlave tak prepni na pozitívne myslenie😉

miriam1983
autor
14. nov 2019

@laskamojajeidna dakujem 🙂 si velmi mila

miminkavi
15. nov 2019

@miriam1983 ono ja už teraz viem, že veľa veci je hlavne v hlave. Otočiť som sa nebála, ale tiež som sa dosť pozorovala, keďže to bolo vymodlene dieťa, na ktoré som 5 rokov čakala. U mna to bolo tak, že zo začiatku mi bývalo zle atd. čo je ale v tehotenstve úplne normálne. Potom kľud a v treťom trimestri to bolo asi najhoršie. Dosť často, ale ja som to už neriešila. Snažila som si tehu užiť.Tetania nie je choroba. A naozaj záleží natom, ako sa k tomu psychicky postavíš. Keď som sa prestala toľko pozorovať, tak zrazu mi nič ani nebolo. Ani spinenie, ani nič iné. Aj na hemato som mala dobre vysledky, ale inj som si pichat musela. Ale to je zase iná téma. Podľa mna keď začneš cítiť pohyby tak sa kus ukludnis. Aspoň ja som to tak mala. Len Nepanikár keď ho chvíľu cítiť nebudeš 😁 držím palce, určite to všetko dobre dopadne. ❤️

miminkavi
15. nov 2019

@miriam1983 presne ako píše
@laskamojajeidna
Ved ja som celé tehu mala malé bruško veľa ľudí ani nevedelo ze som tehotná 😁
A teda má to veľa výhod. Ale všetko sa môže zmeniť. A čo sa týka fonendoskopu ja som si ho teda kúpila 🤦‍♀️ A veru iba som z toho bola vystresovaná lebo som skoro nikdy to srdiečko nepočula. Nevedela som ho proste nájsť. Tak som sa nato vyprdla a verila mimi že to dáme. A tak aj bolo 😉

alex666
15. nov 2019

@miriam1983 Ja som 14tt a ked sa rano zobudim mam brusko rovne ako doska 🙂 Iba vecer, ked sa najem, napijem a som cela nafuknuta po celom dni, tak mam vacsie brusko, ale inak nic. Podla mna je to v pohode.

miriam1983
autor
15. nov 2019

@alex666 zacali ma boliet aj krize a ako menstruacne bolesti. Ale teraz by som ju aj mala mat,tak neviem,ci sa obavat alebo co...

laskamojajeidna
15. nov 2019

@miriam1983 tie bolesti patria k tomu všetko je tak ako má byť 😇každé tehotenstvo je iné u mňa bolo prvé úplne iné než druhé. A to prvé dieťa bolo tiež vymodlené ako píše mamička hore miminkavi............Miriam ešte toľko bolesti zažiješ počas tehu. A bábätko nekope stále. Dokonca ani v 8 či 9 mesiaci...raz kope inokedy nie....,ale ver, že je všetko ok.

miriam1983
autor
15. nov 2019

@laskamojajeidna dakujem 🙂 stale sa ukludnujem. Ja som stale taka nesvoja zacalo mi byvat posledny tyzden opat zle. V kuse som jedla,teraz len nasilu...

alex666
15. nov 2019

@miriam1983 Pozri, ak budes velmi nekludna, skoc na pohotovost, aby si mala dusu na mieste.

laskamojajeidna
15. nov 2019

@miriam1983 ako som písala každé tehotenstvo je iné a aj priebeh tehotenstva... všetko je v poriadku...raz máš chuť do jedla raz nie...inokedy sa fajne ovraciaš...no niektoré mamičky v tehotenstve vôbec nevracali... všetko čo prežívaš k tomu patrí ....modlí sa nejakú modlitbu tehotnej dá ti silu

scales
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2