icon

Morfologické sono - priebeh

25. jan 2022

Ahojte dievčatá, prosím vás ako prebiehalo morfo sono u vás cca v tom 20.týždni keď ste boli? Ak mi viete povedať konkrétne u Dr.Grochala, či sa toto sono realizuje iba cez brušnú dutinu alebo aj vaginálne? Ďakujem vám veľmi pekne za odpovede.

mima1
•
25. jan 2022

Je to normalne sono ako kazde na poradni len podrobnejsie. Vaginalne nie

zojanka
•
25. jan 2022

Bola som u Grochala, normálne cez brucho, nie vaginálne. Trvalo to cca 10-15min, všetko pokukal, niečo okomentoval, odpovedal na otázky, bol veľmi milý, pred sebou som mala veľkú TV tak som všetko videla. Malý bol ok tak nebolo veľmi čo riešiť.

natka16
•
25. jan 2022

Ja som bola u neho pred 3 rokmi pri prvom tehotenstve. Najprv robil sobo iba cez brucho, no nedalo sa mu vsetko pomerat tak musel aj od spodu. Mal tam taku plentu, tam som sa vyzliekla a okolo pasa som si omotala plachtu co tam bola pripravena..takze nebola som tam hola iba tak, kedze tam bol aj manzel🙂

A pomedzi ma este 2x poslal poprechadzat sa, zjest nieco sladke ci sa dietatko trochu neotoci aby sa dalo vsetko pomerat..takze sono robil na 3x, kym nebol spokojny a nepomeral vsetko🙂

izabela181
•
26. jan 2022

Mne robil iba cez brucho, bol so mnou aj muž pred nami bola veľká obrazovka kde sme všetko videli, všetko dopodrobna opisoval, bol veľmi milý 😊 chceli sme aj 3D fotku tak to robil tak na 3 pokusy aby bola čo najlepšia 😊 ja som bola veľmi spokojná a aj pre muža to bol velky zážitok 😊

fiafia
•
26. jan 2022

Cez brucho. Výborný lekár, ľudský prístup, všetko dopodrobna vysvetlené, perfektná fotka.