icon

Môže sa pohlavie bábätka zmeniť na dievčatko?

25. nov 2024

Ahojte baby v 13tt mi doktorka povedala že zatial to vyzerá na chlapca no není to 100% nemám sa tešiť 😅 odvtedy sa nechce ukázať buď zadok bok alebo ma prekrížené nohy 🙄 môže sa stat že nakoniec bude dievčatko ? 😬😅

stela567
25. nov 2024

Moze.

chrobak7
25. nov 2024

Môže to byť chlapec aj dievča. Ak chceš mať istotu, daj si spraviť krvné testy. Budeš mať 99,9% istotu.

autor
25. nov 2024

@chrobak7 este aj to sa mýli 😅 kamarátke vyšlo XY a narodilo sa dievčatko 😏

lenka3454
25. nov 2024

Mne v 12tt bolo povedané ze chlapec a od ďalšieho ultrazvuku to už bolo dievča 😁

nikol789
25. nov 2024

Mne tiež cca v tomto týždni povedala že chlapec….
Potom sa nechcelo dlho dlho ukázať
A okolo 5-6 mesiaca to už bolo jasne dievčatko 🤗

chrobak7
25. nov 2024

Ale vždy je to presnejšie, než pýtať sa na MS, čo to bude.

evcagabi
26. nov 2024

Mne v 12t nechcela povedat ani odhad 😅 potom sa dlhooooo nechcela ukazat 😅😅 az v 31tt 😅 dievcatko moje hanblive 😅

marhulka13
26. nov 2024

@chrobak7 ja zas neverím, že ɓy sa krvné testy mýlili.

patta89
26. nov 2024

Ano, v 13 tt, na NT screeningu bol chlapcek...v 16 tt dievcatko a tak to uz ostalo ...ale ja som od zaciatku tusila, ze to je dievca, takze nad chlapcekom som ani nepomyslela 😉

vevesh
26. nov 2024

@marhulka13 mohlo to tak vyjst, ale tam bude iny problem (vid vitazka olympiady v boxe...)

marhulka13
26. nov 2024

@vevesh tak ano, anomálie môžu byť vždy, len tu na MK mam pocit, ze tie anomálie ma každá druha

chrobak7
26. nov 2024

@marhulka13 Ani ja tomu neverím. Ak raz vyjde dievča, tak to nemôže byť chlapec. Zadávateľka síce tvrdí, že u kamarátky sa pomýlili, ale ťažké je jej argumentovať a vyvrátiť jej tvrdenia.

Tých 99,9% si nechávajú pre istotu, lebo aj keď vyjde jedno pohlavie, stále sa môže čokoľvek prihodiť pri vývoji a napr. vonkajšie pohl. orgány sa nevyvinú a chlapec môže mať vonkajšie ženské pohlavie, čo je ale asi prípad 1:1000000.

saskia222
5. dec 2024

nam dr hovoril od zaciatku ze dievcatko na zaklade usg a genitalneho vybezku. dookola na kazdom usg len dievca dievca… tak my sme aj meno vybrali, dcere povedali ze bude sestricka a potom sme si dali urobit NIFTY a hla🙈plod muzskeho pohlavia. Dcere sme potom museli vysvetlit ze nebude sestra ale brat😀🙈🤷‍♀️