icon

Môžem chodiť v 5. mesiaci na motorke do práce?

sasaka33
27. jún 2020

Som v piatom mesiaci a môj teda budúci ocino ma motorku a chce aby sme na nej chodievali do prace! Je možné v piatom mesiaci ešte chodiť na motorke? Ja si myslím, že už nie a vy co si myslite ďakujem za odpovede

mogaa
27. jún 2020

@sasaka33 je možné v 5.mesiaci bicyklovať? možné je všetko to, čo robíš ako netehotná😘 skôr by som ale zvažovala bezpečnosť...

eliska13
27. jún 2020

@sasaka33 určite by som to nerobila

sasaka33
autor
27. jún 2020

@eliska13 ďakujem za odpoveď ukážem to partnerovi ja len tiež som mu to povedala ale on si stojí za svoje tak čo mám robiť asi chodiť autobusom

ja_mama
27. jún 2020

Ja by som urcite nechodila...ved trochu silnejsie pribrzdi a si na nom bruchom napucena. Pripadne necakane zrychli a hodi ta dozadu. Mna toto vedelo prekvapit lebo nie vzdy sa da predvidat co ide sofer spravit a ako rychlo....a co sa tyka moto oblecenia, to sa v 5 mesiaci zmestis do povodneho bez toho aby ta to netlacilo?? Ved to musi byt napasovane aby plnilo ucel...Dufam aspon, ze by vas ani nebapadlo chodit bez vhodneho oblecka s chranicmi ked vas napadlo jazdit pocas tehotenstva...

sasaka33
autor
27. jún 2020

@ja_mama ďakujem za odpoveď ja som chcela aby to videl môj partner

eliska13
27. jún 2020

@sasaka33 prepáč, ale nie je to smutne, že si nevieš sama obhájiť prečo nie a ideš použiť naše odpovede?veď, keď sa potrebuje preháňať na motorke nech chodí po robote.Neviem prečo treba zbytočne riskovat môžem byť hoc ako adrenalínový typ, ale tehotná by som si nesadla na motorku.V pondelok ideme na pohreb 41 r motorkárovi

ja_mama
27. jún 2020

Nech mu ani nenapadne ta na tu motorku nahovarat....aj moj jazdi a ja som chodievala s nim sem tam ale pocas tehotenstva vobec, nestoji to za to....nech si ide radsej po praci pojazdit sam/s kamosmi ale ty pekne oddychuj a uzivaj si tehotenstvo 🙂 ved to je celkom makacka sa tam vzadu drzat ako kliest, aspon pre mna to bolo hotove fitko niekedy 😀

pininka1
27. jún 2020

Moja teta išla rodiť a do nemocnice prišla na motorke, doktora skoro vykotilo.

amelia000
27. jún 2020

@sasaka33 bud rada, ten moj sa o mna boji aj ked idem na elektrickej kokobezke do obchodu :D ja by som sla. Ale ak ty sa bojis, alebo nechces tak to nerob. Priatel to musi bohuzial pochopit. Ved tehotna nebudes vecne 🙂

sasaka33
autor
27. jún 2020

@amelia000 nebojím sa nemáme to ďaleko do prace ale viem ako jazdí a je pojaseny to by mu musel niekto pripomínať že ma ísť pomaly keď vezie tehotnú ale ďakujem za odpoveď

sasaka33
autor
27. jún 2020

@ja_mama nenahovara len mi povedal ze keď je teplo je radcej ísť na motorke ako na aute a je to ževraj lacnejšie. A obhájiť sa viem len potrebujem aj radi od ruhych vieš? A ja sa rada vozím na motorke ja som len chcela vedieť názori iných žien viete ale ďakujem za vašu odpoved

sasaka33
autor
27. jún 2020

@ja_mama ja moc ne oddychujem chodím aj do prace a oddychovať budem asi keď pôjdem na materskú ale ďakujem za vašu odpoved

sasaka33
autor
27. jún 2020

@ja_mama a co sa týka oblečenia nosím voľnejšie veci takže nemám tesne veci

sasaka33
autor
27. jún 2020

@eliska13 ale na modrom koník je to aby sme si pomáhali preto som napísala no nie tak mi to ty prepáč ze som niečo tu napísala ale preto to tu je aby aj ostatné vedeli a tu v MK píšu aj iné smutné

deti95060810
27. jún 2020

na motorke by som v 5 m už nešla...nie som bojko na bicykli som chodila ešte aj tesne pred pôrodom, ale motorka mi príde nebezpečnejšia...

jaskolka
27. jún 2020

Pokiaľ si tak bežne jazdila aj predtým, tak kým sa zmestís, a cítiš sa pohodlne, a zároveň to nie je dáka dlha trasa a pri normálnej rýchlosti, tak záleží už len od teba. Ja stále ešte sadnem na skúter, aj sama, aj s mužom,my len po dedine ideme, alebo do obchodu, čo je asi 100 metrov od domu. Pýtala som sa aj doktorky, skontrolovala ma, tak ze keď ja nemám nejaký problém,že sa necítim neprijemne pri tom,a idem po rovnej ceste opatrne, tak z jej hľadiska to je v poriadku.
Zase skúter je možno ťažší ako klasika motorka, aj peruje niekedy lepšie,neviem, aký typ mateČiže na tebe to je, ak sa necítis bezpečne, nerob to.

mischelin89
27. jún 2020

Ja som chodila na moto do 4mes, potom raz pri jednej jazde som si uvedomila, ze to uz nie ej prijemne mne ani babatku. Tie otrasy vnimas ovela vyraznejsie ako v aute alebo na bajku teraz som s 2 v siedmom mesiaci a este chodim na bajk. Pri prvom som na bajku ani v piatom nemohla. Kazde tehu je ine, kazdopadne skrz otrasy je to nebezpecne. A ak je tvoj muz pojaseny, zvazila by som to. Moj muz ma copra a jazdi bezpecne a pomaly, vtedy v tehotenstve cielene obchadzal nerovnosti na ceste.

sasaka33
autor
28. jún 2020

@deti95060810 ďakujem za odpoveď nemáme to ďaleko 4km

sasaka33
autor
28. jún 2020

@jaskolka ďakujem za odpoveď no jazdila som aj keď som nevedela ze som tehotná 4mesiace a v pohode hej teraz mam male guľaté bruško pohyby sú tam a ci si teraz trúfam no neviem ešte som nebola a to čakám tretie babo

sasaka33
autor
28. jún 2020

@jaskolka ďakujem za odpoveď ved to aj ja do 4 mesiaca síce som dva mesiace nevedela ze som tehotná. Ale teraz keď mám malé guľaté bruško no neviem mame to 4km od roboty ale zas nechcem riskovať

sasaka33
autor
28. jún 2020

Ďakujem vám všetkým za odpovede veľmi ma potešili ste fakt mamičky, ktoré dobre poradia ešte raz dakujem

sasaka33
autor
28. jún 2020

Dobrý večer všetky co mi odpovedali na moju otázku takže už nemusím jazdiť na moterke lebo dnes si môj partner uvedomil ze prednejsie je zdravie nás oboch

sasaka33
autor
28. jún 2020

@eliska13 už nie lebo si uvedomí, že zdravie nás oboch je vzacnejsie