icon

Môžem si dať pohár vína v 29. týždni tehotenstva?

lilla23
2. apr 2022

Ahojky. Mám otázku som v 29tt a chcem sa spýtať ci si môžem dať pohár červeného vína či to neškodí plodu. Čítala som ze niekto píše ze škodí a niekto píše sa môže ze to nie je veľké množstvo. Akože ja nepijem vôbec len som tak dostala chuť na trochu vína. Ďakujem vám za odpovede

Strana
z2
netti87
2. apr 2022

@lilla23 Sudedka pila, fajcila dokonca aj to zafotila a fotku pridala na face s usmevom . Ked sla rodit v 41 tt. cigaretu mala v ustach, no narodila mu nezdravy syn, nerastie, uz ma 3 roky ani chodit normalne nevie, nezrozumitelne rozprava a,dalej ani nepisem...no chuda 😥

danielahamar
2. apr 2022

Mne povedal gyndos, jedzte a pite, čo telo pyta😉

dilino
2. apr 2022

@pininka1 no máš pravdu ale načo pokušať osud že si musi ONA dať víno.Ved sú aj nealkoholicke vína.Ja by som to nikdy neurobila môj názor.ONA je dospela môže urobiť po svojom.

pininka1
2. apr 2022

@dilino ved to som napisala, ja som si nedala ani v jednom tehotenstve, ale bavila som sa o tom so svojim porodnikom aj kvoli kave, ktoru mi vyslovene zakazal prestat pit, kedze som mala brutal nizky tlak. Sam mi povedal ze mnohe zeny sa sustreduju na to,ze nedat si nic co je zakazana, nejedia ani urcite jedla a pod a potom sa rozculia kazdu chvilu pre nejaku blbost,co samo o sebe ovela viac skodi ako jeden pohar vina ci piva.

bartosovaivana
2. apr 2022

@lilla23 existuje aj nealko víno a je fakt dobre 🙂 len treba googlit

lylyjana
2. apr 2022

@lilla23 NIE NIE NIEEEE. Babatko nevie spracovat alkohol a pre neho je kazda davka akoby 3x silnejsia. Cize ty si das 1dc, pre neho je to akoby 3 dc. To nevies vydrzat?!

lenkakravcova
2. apr 2022

@lilla23 Ak si dostala chuť, tak kvôli chuti môže byť nealkoholické víno. 🙂 toto ma halal certifikát (také hľadaj, tie majú 0,0%). Takže je úplne bez alkoholu. Nemusíš mať o bábätko obavy, a chuť to ma okej. 🙂
A ani cena nie je vysoká (sú drahšie i lacnejšie).

https://www.mall.sk/nealkoholicke-klasicke-vina...

euka210
2. apr 2022

@lilla23 ja som v tehu nepila, max.radler 0

majuskabobi
14. apr 2022

@lilla23 ak velmi chces,kup radsej nealko vino😊

babulkomale
15. apr 2022

@pininka1 to, ze nepijem skoro vobec alkohol a pocas teh. by mi to ani nenapadlo vobec neznamena, ze som bola v strese a sledovala sa. Stres by to bol mozno pre alkoholicku, ktora ma neskutocnu chut na alkohol ale premaha sa.
Normalnu matku ani nenapadne pit ked je tehotna takze stres z tohto nema.

pininka1
15. apr 2022

@babulkomale vobec si nepochopila o com som pisala. Nejde vobec o alkohol, ale to o,ze niektore v tehotenstve riesia kazdu somarinu a zo vsetkeho sa stresuju co je na organizmus ovela horsie ako jeden pohar vina za cele tehu. Zeny su uz tak vystresovane z toho ake informacie dostavaju, aj napr tu,ze sa boja pomaly si aj cistu vodu dat. Chvalabohu ze som pri prvom dietati nebola na internete a spoliehala som sa len na seba..

silvia057
15. apr 2022

@lilla23 ja si kupujem tieto z 1day😁

Strana
z2