Mrle v 21tt3 tehotenstva, máte skúsenosti?

kvetinka0099
30. sep 2019

Baby prosim o pomoc moja obvodná lek.. A gynek....maju dovolenku dnes, do zajtra nevidirzim tak sa bojim, dajte mi nejaku radu, vcera sa mi stala taka vec ze ked som sa utrela tak na toaletnom papieri som zbadala asi mrlu malicke tenke a hybalo sa to celu noc som nespala od strachu teraz neviem ci mi mozu na to nieco dat zajtra pojdem prv gynekologovi a skusim sa snim poradit, neviem ani odkial som to mohla dostat, syn asi nema nestazuje sa na nic ale chodi do škôlky tak no neviem, citala som ze sa dava vermox ale neviem ci to je bezbecne pre babatko, pije kapustovu stavu a kyslu kapustu ale je mi stoho zle tak len trosku a cesnak, je pravda ze som to prehnala aj so sladkym, baby prosim mate nejale skúseností stimto, len ma neplaste.

mogaa
30. sep 2019

@kvetinka0099 najlepší prostriedok je chleba s maslom a cesnakom - dáva sa o skôr preventívne ale vyskúšaj....viem že neterke to doktorka odporučila počas liečby myslím že týždeń každý deń jeden chleba s nastrúhaným strúčikom cesnaku(ak na to dá rajčinu tak ho necítiť) , potom preventívne 2-3x do týždňa🙂ide o to že dieťa inak čerstvý cesnek nezje - toto je najľahší spôsob - potom jej cesnak sestra už dávala aj do rožteka so syrom a rôzdnych pomazánok

mogaa
30. sep 2019

..a hlavne odvtedy mrle nemala🙂

kvetinka0099
autor
30. sep 2019

@mogaa tak ze uplne pomohol ten cesnak a kolko to asi trvalo? lebo mna uz svrbi vsetko😂ta psychika 🙈cesnak si davam, vcera som si dala vecer ked som zbadala ale stolici nic a dnes kapustu trosicku a vodu z kapusti ale neda sa vela lebo mi je stoho zle.

mogaa
30. sep 2019

@kvetinka0099 no jej doktorka dala aj na preliečenie niečo ale poradila jej k tou ten cesnek ale skôr ako prevenciu a podpornú liečbu - ono záleží koľko ich máš a aj koľko toho cesneku zješ🙂ono tie mrle sú prenosné napr.ak sa po kúpaní použije jeden uterák...pozri hlavne či deti nemajú , ty zajtra k dokrorke a ostatným ten chleba s cesnakom(ako prevenciu)....chleba s maslom a cesnakom určite neuškodí nikomu, je výborný na imunitu a aj proti vírusom , dnes si daj aspom 2-3krajce(ak si dáš k tomu rajčinu ten cesnek tam ani neucítiš....nakoľko pomôže samotný cesnak je vo hviezdach😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre