Myslíte, že čakáte dievčatko alebo chlapčeka?
Som v 13tt. 🙂 co myslite?

@natali152 podľa mňa to bude chlapec alebo dievča 😊
Dieťa 🙂
50% dievča
A lekára si sa pýtala, čo si on myslí?
Tak ja som v 13 a 16tt čakala stále chlapca. Až v 20tt to bolo dievča 🙂
Tak podla vsetkych teorii je to chlapec, smerovanie falickeho vybezku, tvar hlavicky... ale tak nas by bol podla sona do 25.tyzdna dievcatko (s krvi sme to vedeli skor), potom ukazal take vajcia cez pol obrazovky, ze nebolo o com 😂
podla mna dievcatko 🙂
tipujem to na kolobežku
@janickazaryb258 strašne trápna odpoveď
@janickazaryb258 človek sa polozi normálnu otázku. A vždy sa musia nájsť takéto ženy. 🙂
dieta
Podľa mňa chlapček, videla som také videá, volá sa to nub theory,kuknite videá na youtube 🙂 ja idem teraz 13+1, už sa neviem dočkať takéhoto krásneho snímku . Jaj a nevšímajte si debilné odpovede ale to vám asi nemusím hovoriť.
@cookie29 super postreh, hodné na škôlkara 🙂 šikulka! možeš si zobrať lízatko.
@janickazaryb258 nie miláčik. toto je bá-bät-ko. Kolobežka vyzerá inak, keď budeš mať dosť rôčkov, mamička ti jednu kúpi isto. Ty si nemôžeš zobrať lízatko.
@snazilka_bio_mamka tak táto odpoveď je rovnako trápna ako tá, čo dala Janicka.
@anjelicek26 mne dr v 12.tyzdni povedal ze podla vybezku chlapcek. Vybezok sa stiahol a mame dievcatko.
@mima1608 😘
@maryetta tak vybezok ma aj dievcatko aj chlapcek v tom "veku", tam ide o uhol... kazdopadne uvidia, zatial to "vyzera" na chlapca, uvidia neskor 😅
@snazilka_bio_mamka
Tak to potom vyzerá na dievča
@natali152 uvidite, kazdopadne drzim palce nech je to tak, ako si zelas.
@anjelicek26 ďakujem krásne ❤️
@anjelicek26 ano ved to. Ze ten dr len proste videl trcat vybezok. A bral to tak ze trci ze este nie je “stiahnutý”. Potom druhy dr mi to vysvetloval ze tam ide aj o uhol a on uz potom aj videl dievcatko. Ze preco mi ten dr na zaciatku hned tak povedal.
Ale to som menila dr. Moj prvy gyn 3x presne hned povedal ale tak zase on uz mal zq sebou roky praxe.
pstrosa 🙂
@snazilka_bio_mamka dakujem neprosim...
sanca je 50/50 pre niekoho kto streli z brucha...
odbornik v tomto "veku" vie urcit so 60% presnostou. Cize ma o 10% viac ako niekto kto o tom nema ani sajnu... samozrejme ze vsetci, ktorym lekar urcil presne povedia ze to funguje... 🙂
Ak lekar nepovie do 20tt je na to nejaky dovod....

Chlapceka 🙂