icon

Nealko pre tehotné

13. dec 2020

Ahojte chcem sa opytat co moze tehotna pit?
napr Hubert nealko mate skusenosti? pise tam 0,5 % trosku sa bojim ze to ublizi malej
( 22 tyzden)

Strana
z2
suezuzu
14. dec 2020

Ja som pila dealkoholizované víno od Carl Jung. Ale aj ten nealko Huber som skúsila.

autor
14. dec 2020

@stela1996 toto je fajne

dominikamacakova
14. dec 2020

A ja mám čo hovoriť keď som zistila, že som tehotná až v štvrtom mesiaci a pila som dovtedy víno. Akože teraz budem mať postihnuté dieťa alebo čo 🙈

miskajulo
15. dec 2020

Daj si hroznovu stavu, je to balené ako normálna fľaša vína. Cez net nájdeš výrobcovia vín mávajú v ponuke Elesko, Matysak..ja som si objednávala 6balenie a pila na tvorbu mlieka😀.

dadada8388
26. dec 2020

@suezuzu prosím ta, ktoré víno od nich by si odporučila? Majú docela široký sortiment a rada by som našla náhradu, ktorá chuti ako naozaj. Ďakujem 😊

nela6
26. dec 2020

clovek, čo ma dieta so syndromom, ktory vznika pri uzivani alkoholu v tehotenstve (staci vypit raz, nevies kedy sa to stane), by ti povedal, ze si 2x rozmysli, ja kaslem alkohol pocas tehotenstva... ze trosku... neuskodi... to je ako s tatarakom, je jedno ci zjes cely, alebo iba ochutnas, ak obsahuje parazita... popripade ine tepelne neopracovane jedlo ak je nakazene salmonelou, dostaneš radu, ze daj si trosku... pritom to nejde o mnozstvo, to nikdy nikto nechape

meluela
26. dec 2020

@andreatytler mne doktorka v renomovanom zdravotnickom zariadeni odporucala pohar cerveneho ked som mala v tehotenstve nizky tlak 😕 o fetalnom alkoholovom syndrome este asi nepocula .. pomyslela som si svoje ...

autor
26. dec 2020

@meluela 🥴🥴🥴 to by sme pekne vyzerali keby si kazdy tak dal pohar vinka 😀

suezuzu
27. dec 2020

@dadada8388 ja som si kúpila tú celú sadu od Carl Jung a nechutili mi iba červené vína. Ostatné boli super a najviac mi chutil šampus 😉.

Strana
z2