Neustále premýšľam nad pôrodom.
Ahojte dievčatá mám taký problém stále rozmýšľam nad pôrodom aj keď viem, že do januára je ešte ďaleko. Pozerala som si už na nete aj aniball a potom by som ho chcela vyskúšať neskutočne sa bojím nástrihu a ani nie toho ako šitia či vôbec niečim opichavaju..... viem že by som nemala mať takéto myšlienky no bohužial neviem ako sa tomu vyhnuť. Prosím nesmejte sa mi a pozerala som sa tam dole, že ako potom s tým aniballom veď to je vežké ako ho vytlačim a zistila som, že nemám dobre prethnutú panenskú blanu proste ze mám ešte jeden malinkatý otvor tam dole..... pri sexe úplne v pohodičke nič ma nebolí a pri vyšetrení tak isto nemáte niektorá podobný problém? Neviem ako to riešiť či sa na to spýtať gynekológa alebo nechať to tak. Asi vám pripadám divne no trápi ma to ďakujem za každú odpoveď
Mne epi nedali lebo sa na mna vyprdli, okolo kockam niektorym nestihli alebo to nezabralo takze na epi by som sa nedpoliehala ako na istu spasu
A sitie mi neumrtvili, vsetko zaziva. Ruzinov Bratislava.
Stresovala som som ale z inych veci nez porod (ten sa relativne da prezit aj ked prijemny nie je) typu ci nebude mat babo omotanu snuru, ci sa nepridusi, ci mu neurvu pri porode nervy v ruke a pod. Ci mu neklesnu ozvy, ci sa nenapije vody... A tak...
@kristianko1 ahoj ani mne epi nezabrala tak teraz už sa na to nespolieham

Ja som urobila všetko preto aby ma nestrihali a zadarilo sa :D všetko som skusala, aniball, rozne čaje, ľanové semienka, pôrodná poloha na boku, Dr mi masírovala hrádzu pri pôrode. Žiadny problém po pôrode, normálne som sedela, dokonca na druhý deň stolica bez väčších problémov. Keď sa bojíš, urob všetko preto, aby to dopadlo čo najlepsie, držím palce 🙂