O toto šťastie sa s Vami musím podeliť 🙂 Zadarilo sa nám po potrate
Ahojte žienky, neviem ako to tu chodí či vám ukáže aký príspevok som tu raz dala, ale ak neukáže tak Vám o tom napíšem. Tento rok som už raz potratila( bolo to 11.4 ) a písala som tu o tom lebo som bola strašne nešťastná a nevedela som ako žiť ďalej s tým pocitom že kúsok zo mna zomrel. Po všetkých tých bolestiach, krvácaní a utrpenia sme sa s priateľom rozhodli že, pôjdeme pracovať do Plzňe. Ubytovali sme sa, našli sme si prácu, asi 4 dbi sme chodili na školenie a v tom som sa začala cítiť divne, stále sa mi dalo cikať, mala som kŕče v bruchu, boleli ma prsia a v neposlednom rade som nedostala menštruáciu. Ale myslela somsi že to mám take rozhádzane po potrate , ale aj tak mi to nedalo a povedala som priateľovi nech kúpime test, tak sme tak urobili a na druhý deň ráno som si spravila test a tie 2 čiaročky sa tam objavili hned a ja som bola šťastná veľmi, priateľovi som test ani neukazala iba som ho položila na stôl, a keď sme šli do roboty tak si ho všimol a spýtal sa ma že čo znamenaju tie dve čiarky heh som sa smiala že ci si robí zo mna srandu ale on bol taký v šoku ale pri tom aj šťastný...pár týždnov sme vydržali pracovať ale ja som nočné nezvládala tak sme to vzdali a vratili sme sa domov. Ku gynekologičke som išla ž tento mesiac presne 8.7 a išlasomtam s tým že asi som tehotná a ona kuka potom na ten monitor a hovorí že nie len asi že ono už je veľké už ste začali 4 mesiac...a ja hned slzy v očiach lebo toto je alo malý zázrak pretože to je pár dni po tom čo som potratila ..ďakujem Bohu za tento dar. Pekný deň 😍😘
@ivettka1996 gratulujem a tesim sa s tebou 🙂
Gratulujem
@amelia000 ďakujem krásne 😊
Tak to ste potom ani nepotratila, či??? Ked uz ste v stvrtom mesiaci
@gasinka1983 je dosť možné že sa im hneď zadarilo po potrate 🙂 čiže ešte v apríli mohla otehotnieť 🙂
@sonicka96 áno najprv aj moja nová gynekologička povedala že nie je isté či som potratila ale keby som nepotratila bábätko by už bolo väčšie lebo v 6tt som mala potrat...čiže určite sa zadarilo hneď a som neskutočne šťastná 😊😇
@gasinka1983 14tt..preto mi to príde ako zázrak 🙂
Gratulujem veľmi @ivettka1996 . Viem si predstaviť akú radosť zažívaš. Ja som prišla v októbri o bábätko a tiež som teraz znova tehotná 🙂 ešte raz gratulujem nech všetko dopadne dobre a hlavne nech ste zdravý 🙂
@bibi_mi Ďakujem krásne 😊 jej tak to tiež gratulujem a nech všetko dobre dopadne 🙂🙂
jeeej, tak to je super správa. gratulujem z celého ❤❤❤
@ivettka1996 gratulujem a prajem všetko dobré. Kiež by sa nám každej tak zadarilo po MA. Umna je to rok po MA no zatiaľ nič.
Jeé gratulujem
Fíha, a neboli vtedy dve? Že jedno odišlo? Lebo to nejako nevychádza 🤷🏼♀️ Po potrate je ešte čistenie maternice na dlho... + obnova cyklu....
Gratulujem 🥰
@anitta98 ďakujem krásne 😊❤
@butterfly333 ďakujem pekne..zadarí sa neboj, veľmi ti to prajem 😘
@inulienka29 ja tiež vôbec netuším ako to je, ale príde mi to ako zázrak...tiež gynekologička nevie, ale potom by fakt nevychádzali tie týždne 🙂
@ivettka1996 ďakujem veľmi pekne verím že sa to podarí aj mňe.
@ivettka1996 gratulujem, nech je všetko v poriadku, je to naozaj veľké šťastie. Určite nám daj vedieť ako sa ti darí 👶❤️
@ivettka1996 gratulujeeeeeem, takéto krásne správy by sme mali viac čítať na MK🍀
Gratulujem❤️❤️❤️
Ďakujem krásne všetkým 😊

@ivettka1996 Tak gratulujem